| Lacramioara7531 a întrebat:

Ce ti se pare absurd in viata de zi cu zi?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Ca trebuie sa socializezi.Esti obligat sa socializezi cu toti cu care intri in contact:de la cretini analfabeti cu capetele spate care agata prin spitale si pana la controlori de autobuz certareti.As pleca undeva sa nu mai vad picior de om.Eu cu un papagal.Ca Crusoe. Mi s-a acrit de toti si de toateI don't want to see

6 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ca desi suntem atat de singuri ii indepartam pe ceilalti de noi dorind sa parem puternici.

| Luori a răspuns:

Absurd mi se pare sa iti petreci zilele din viata ta [ care si asa este destul de scurta pentru a invata tot ce vrei ] facand acelasi lucru. Cum poti sa nu vrei sa faci ceva nou, sa inveti ceva nou. Iti lasi asa viata sa treaca pe langa tine?
Si absurd mi se mai pare sa iti pierzi timpul cu niste persoane care nu vor sa si-l piarda pe al lor cu tine. Sa stai cu acele persoane doar din pur inteles.

| stresu a răspuns:

Ca toti poarta masti si toti se arata asa cum cred ei ca vor sa fie vazuti decat cum sunt in realitate. Chiar ma simt pe o scena de teatru absurd deseori.

| Aiicha a răspuns:

Sunt multe de zis aici, mi se pare absurd sa faci pe plac altcuiva, sa te schimbi, sa nu fii tu insuti, sa te pacalesti pe tine insuti, sa fii ipocrit, sa vezi viata in roz, sa traiesti numai dupa diferite conceptii sau dupa parerile altora, sa...

Răspuns utilizator avertizat
| alice_2941 a răspuns:

Totul !