| Mystique a întrebat:

Ce varste au utilizatorii cei mai cunoscuti/activi/cu 'vechime' d p TPU? e o simpla curiozitate... app eu nu pot momentan sa dau raspunsuri pentru ca am o problema cu pc'ul, dar promit ca o sa ma revansez soon.happy

18 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu am 31.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mare mister. Pina la urma nu stie nimeni cu siguranta. Chiar si cei care sint convisi ca stiu, nu sint siguriwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ma uit in buletin ca am si uitat tocmai in ce trecut indepartat m-am nascut. Dar sufletul nu se schimba deloc...

| DeNyyy a răspuns:

Pai brigalela e cea mai cunoscuta si longiutoarea... da nu stiu ce varste au

leonardk
| leonardk a răspuns:

Nu stiu daca sunt cunoscut sau activ - vechime pe TPU am 10 luni, iar "vechimea" totala este de 47 de ani.

| Bishop a răspuns:

Eu am 150 devil

nony
| nony a răspuns:

De cand i-am taiat capul lui Duncan MacLeod, sunt nemuritor! S-a intamplat acum 24 de ani laughing

| Ciprian Ionut a răspuns:

Eu nu prea sunt activ pe aici sad. Eh... probleme, probleme, probleme. Am 28 de ani happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un sac de ani...nici nu mai stiu cati sunt.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Batran, batran... Asa as ramane.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Eu am 48, dar merg pe 35.

| Razvan a răspuns:

Mi-e si rusine sa raspund la intrebarea astalaughing

| JeSa a răspuns:

Eutongue 24 ani.

| Silvia a răspuns:

Nu sunt nici cunoscuta, nu am nici vechime si nici nu sunt prea activa.Mai are rost sa raspund?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuze, nu sunt prea cunoscuta; cel putin asa cred...vechime pe site nu am, deci...Bro,daca nu stie nimeni cu siguranta, inseamna ca nici tu nu stiihee hee, sa nu te superi, dar vream si noi sa-ti stim varstabatting eyelasheswinking. bishop, lasa vrejealawinkinghee hee, iar tu SoftCristi:batran:cam cati? Vreo 18 cumva?winking

| vyo a răspuns:

Am 24ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am vechime pe TPU si nici multi in RL... doar 13 big grin

| ☻☆Diana☆☻ a răspuns:

Vechime pe TPU: 1 luna si 9 zilebig grin
Vechime din viata: Am uitatbig grin

Glumeamoh go on 15 ani am, merg pe 3laughingrolling on the floorlaughing