Întrebare recomandată | DDCC a întrebat:

Ce vi se pare că nu se va putea realiza nicicând în viață? De ce ne este teamă cu adevărat? Ce pare imposibil?

Răspuns Câştigător
8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ceea ce nu se poate realiza in viata e din cauza unor temeri pe care le avem in cap sau din pricina baniilor pe care nu ii avem ca sa ajungem la un anumit punct, lumea are teama de salariu ca castiga putin, alte persoane se tem de relatii si asa mai departe.

| Bacemi a răspuns:

Ne este teama sa iubim. Pare imposibil sa iubim indiferent de gandurile, sentimentele si actiunile celorlalti.
Mi-ar fi placut sa pot sti ce ar trebui sa fac pentru a nu rani pe nimeni. Nici macar pe mine. Asta insa e imposibil.

| Woodenpints91 a răspuns:

Ăstea-s subiecte cae pe mine personal mă depăşesc.
Sau probabil nu-s destul de încuiat încât să vorbesc despre ele cu banalităti auzite de la cei din jurul meu.

| blueheart a răspuns:

Ne este teama sa facem cu adevarat lucrurile care conteaza in viata pentru ca suntem mult prea atenti la reactia celor din jurul nostru. Am uitat sa traim cu noi si mai important este cum suntem perceputi de oamenii din jur. Ne-am blocat sentimentele pentru ca ne este teama sa nu parem prea ciudati pentru celelalte persoane.
Nu putem avea totul in viata si cei care cred acest lucru se mint singuri. Cum nu putem gasi tot ce ne-am dori la o singura persoana. Poti avea scopuri, sperante dar nu toate se vor realiza.
Imposibila este perfectiunea:un om perfect, o viata perfecta, o lume perfecta.

| DDCC explică (pentru blueheart):

Nu ai precizat si de o iubire perfecta. big grin Sau poate ai inclus-o in o viata perfecta.

| blueheart a răspuns (pentru DDCC):

Nu am uitat-o. O iubire nu trebuie sa fie perfecta. happy Ea trebuie traita, simtita de doua persoane care se iubesc sincer, pur, profund. Daca nu exista persoana perfecta, nici iubirea nu poate fi... Iubirea este un sentiment si nu are nevoie de perfectiune (daca ar exista asa ceva) pentru a putea fi traita.

| DeutssDee a răspuns:

1.Pacea
2.Sfarsitu` lumii
3.Sa`ti atingi nasu` cu limbalaughing)

| DDCC explică (pentru DeutssDee):

Doar pacea e imposibila, sfasitul lumii va fi odata si odata si sa-ti atingi nasul cu limba e tare, cam o prostie big grin. Raspunsul 3 e tare comic.