| αℓγήα ツ a întrebat:

Ceati face daca ati fi Justin Bieber? Eu mas >sinucide:". dar voi?

Răspuns Câştigător
| AlexSadik a răspuns:

Eu i as lasa pe toti care ma urasc sa ma tortureze big grin ar fi placerea mea... as deschide un festival numit "COPII NEAJUNSI LA PUBERTATE" speciala pentru mine Justin Bieber unde as vinde lucruri HATEBIEBER cum ar fi tricouri, cani, carti, si toate panaramele AAA si la sfarsit la iesire iau o pancarda in mana pe care scriu "HIT IN THE BALLS ONLY 50 CENTS" (mie Justin Bieber) si cam atat tot ce alceva ar putea face un copil la 8 ani sau cat 6 are el (pentru toata ura cred ca banuiesc macar o funda, NU?) macar una...

15 răspunsuri:
| crissi a răspuns:

As profita de timpul cat as fi vedeta... oare cum o fi?thinking

Răspuns utilizator avertizat
| Sexygirl2000LOVE a răspuns:

Mias vedea de viiata mea si nas fi cantaret dela varsta asta as oune mai intai mana pe carte

| andrei a răspuns:

Mas duce in australia

April
| April a răspuns:

As cere sa ma nasc intr-o alta viata ca Brad Pitt sau Freddie Mercury!

| Amphitrite a răspuns:

Nu as suporta cine sunt.Nici macar nu am incheiat complet scoala si vreau sa fiu cantaret, as renunta la postura aceasta si m-as apuca mai mult de carte, deoarece, totusi am 16-17 ani.
P. S:Il urasc pe Justin Bieber. Mi se pare prea faimos si incaracat de faima...multe fete il plac dar in realitate e doar un simplu copil care arata de 11-12 ani desi el are 16-17 ani.
O zi buna!

| Ionutzz97 a răspuns:

La fel ca tinelaughingmas sinuciderolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dap. de urgenta =p~

| paramore a răspuns:

As intoarce banii cu lopata si mi-as scote iubitul la un sucsmug
care vrea sa vina sa ma anunte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dap... si de urgenta!

| Razvan a răspuns:

As anunta ca sunt gay si as numara apoi cate pustoaice au facut infractwinking

| Atotstiutorul a răspuns:

As profita de toate minorele!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-as lasa de meserie si m-as pune cu burta pe carte.

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Poate ca as face ca tine. Nu imi place deloc de el pentru ca mi se pare prea ingamfat, adica prea se crede el regele pamantului. Nu stiu ce vad atatea fete la el de il plac atat.

| AlexSadik a răspuns:

Eu i as lasa pe toti care ma urasc sa ma tortureze big grin ar fi placerea mea, as deschide un festival numit "COPII NEAJUNSI LA PUBERTATE" speciala pentru mine Justin Bieber unde as vinde lucruri HATEBIEBER cum ar fi tricouri, cani, carti, si toate panaramele AAA si la sfarsit la iesire iau o pancarda in mana pe care scriu "HIT IN THE BALLS ONLY 50 CENTS" (mie Justin Bieber) si cam atat tot ce alceva ar putea face un copil la 8 ani sau cat 6 are el (pentru toata ura cred ca banuiesc macar o funda, NU?) macar una...

Întrebări similare