| gangster a întrebat:

Cei mai nasoli ani in lumea hip hop Eazy-E a murit bolnav de SIDA in 1995 Tupac Shakur si Notorious B. I. G. au fost amandoi asasinati prin impuscare in anii 1996, respectiv 1997...

6 răspunsuri:
| patricCia a răspuns:

Cautand pe YouTube Easy-e, am vazut un comentariu "rest in peace, Easy-e" si m-am uitat pe Google si am dat peste postarea ta. Desi e mort de 15 ani eu l-am descoperit de o luna straight face. Imi pare rau ca a murit. "Real Compton" a ajuns printre melodiile mele preferate...

| publicname a răspuns:

Oamenii vin si pleaca, traiesc si mor, asta e cursul vietiiwinkingIn fiecare secunda moare cineva, mai mult sau mai putin cunoscut

| ooOOMrDibbsOOoo a răspuns:

Eazy-E a murit pe 27.03. 1995, in data de 27.03. 1995 m-am nascut eu! Acu stiu de unde am eu acest "Talent " de a face rime... acu serios...

Test:

Acu pe TPU am dat un raspuns
Cred ca nu ajunge, mai am ceva de spus
Despre eazy e, care s-a dus
Si nici acu nu-mi gasesc un raspuns...

| Gyganzie a răspuns:

IMi pare rau ca a murit Eazy-e dar daca mai cititi aceasta pagina, toti cei care au comentat gautati aceasta piesa 2Pac feat. Eazy-E - Real Thugs

| cristiann_1462 a răspuns:

Melodia ce ma face sa plang de regretu ca a murit Eazy-E http://www.youtube.com/watch?v=y43EEVWnyh8

| IoNuT2011 a răspuns:

Tupac nu e mort.il invata pe dumnezeu muzica rap.si nici eazy nici biggie nu sunt morti.toti "caini" invie cand apesi play.
Sa le fie tarana usoara.
Aia hip-hoperi adevarati, legende.