| greyhound a întrebat:

Cele mai dese reprosuri pe care le primiti sunt legate de...?
Cele mai dese laude pe care le primiti sunt legate de...?

Răspuns Câştigător
| Ibrahimovic a răspuns:

Reprosurile sunt legate de: faptul ca vorbesc prea mult (uneori), sunt incapatanat, nu prea imi place munca si uneori cei din jurul meu se enerveaza pentru calmul demential pe care il am. laughing)
Laude: pentru faptul ca sunt amuzant, stiu sa am grija de cei din jurul meu (cu cei care merita atentia mea), sunt distractiv, nu dau inapoi de la provocari, ajut orice prieten la nevoie, etc. big grin

14 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Reprosuri, din cauza gurii mele slobode!
Laude pentru ca sunt culta-n cap!

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Reproşuri pentru stilul neconvenţional de a fi.
Laude...îmi place să cred că Never.E prea mare obişnuinţa.

| Musique a răspuns:

Reproșuri primesc pentru că nu comunic prea mult, iar laude... cred că pentru responsabilitatea de care dau dovadă și pentru respectul pe care-l am față de ceilalți.
Baftă!

| William a răspuns:

Intrebarea ta m-a facut sa imi dau seama ca nimeni nu imi reproseaza nimic dar nici nu ma lauda.

| Wehrmacht a răspuns:

Reprosuri:

-Ca sunt asa cum vreau eu si se pare ca atrag idioti si oameni inchisi la minte.
-Modul de gandire distructiv si rasist.

Laude:

-Ok...deja stau de 5 minute cu cafeaua asta in mana.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cele mai dese reprosuri sunt legate de modul in care imi gestionez timpul, si de faptul ca sunt foarte relaxat cand nu am de lucru, si stau degeaba pe cand altii s-ar agita fara sens.
Cele mai dese laude le primesc pentru modul in care tratez lucrurile care ma intereseaza, si respectul fata de persoanele care il merita.
De asemenea, sochez lumea prin deciziile drastice si ireversibile, dar de cele mai multe ori tind sa-mi reproseze acest lucru, desi nu prea dau gres.

| ElenaSA a răspuns:

Cele mai dese reprosuri sunt legate de faptul ca fac reprosuri. Cele mai dese laude sunt legate de constiinciozitatea cu care rezolv probleme de serviciu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Reproşuri: legate de indolenţa mea, deşi mereu, dacă vreau, obţin cele mai bune rezultate posibile; legate de lipsa punctualităţii, deşi eu întârzii mereu cu intenţie.
Laude: legate de bunul-simţ; legate de simţul umorului şi al ingeniozităţii; legate de lipsa de scrupule(deşi pare greu de crezut).

Şi ar mai fi şi altele, la ambele categorii, dar n-are niciun rost să le enumăr.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Reproşuri pentru faptul că nu mănânc cât trebuie,îmi pasă prea mult,dorm prea mult,mă prostesc prea mult,vorbesc puţin,mă închid în mine, plâng prea mult, că îmi rănesc buzele destul de grav, sunt prea sensibilă, prea matură pentru vârsta mea.

Unii mă critică pentru ceea ce am scris mai sus iar alţii mă laudă pentru unele dintre ele.De asta nu ştiu ce să cred.ఠ_ఠ

btw, îmi plac măslinile.

| DanielVălean a răspuns:

Reprosurile pe care le primesc intotdeauna in mare masura e faptul ca stau prea mult la calculator.
Cele mai dese laude pe care le primesc fac referire la rezultatele bune obtinute la scoala, la educatia corespunzatoare a mea si harnicia. big grin

| Bøøgey a răspuns:

Reprosuri: ca is superficial, ca am potential intelectual da' nu-l valorific asa cum ar trebui, ca iau in gluma mai totul, ca fac glume cand nu trebuie, ca is insensibil. Cam astea ar fi cele mai frecvente. Laude, nu stiu, nu obisnuiesc sa le iau in seama.

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Reprosuri: orice (si nu exagerez, majoritatea gasesc mereu ceva sa-mi reproseze)
Laude: cand eram mai mic primeam laude, acum doar reprosuri big grin

| LetMeHelp a răspuns:

Reproşuri: de obicei mi se reproşează faptul că sunt prea încăpăţânată şi perfecţionistă, că sunt mult prea sensibilă. şi ar mai fi faptul că sunt cam rasistă la unguri, nemţi şi rromi.
Laude: în special legate de rezultatele foarte bune la facultate, apoi legate de prea multul bun-simţ şi respect pentru cei din jur.

Sunt mai multe, dar toţi avem o listă lungă de defecte care sunt reproşate, însă şi multe calităţi laudate adesea.

O zi bună. happy

| mada1820 a răspuns:

Cele mai dese reprosuri: sunt legate de faptul ca sunt pesimista,egoista,tare in gura, foarte suparacioasa.
Cele mai dese laude: legate de frumusete, legate de harnicia mea, de comportamentul meu fata de ceilalti, de gandirea realista in acelasi timp si dura.

Întrebări similare