anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine are cel mai mare penis din lume si cat de mare este?

Răspuns Câştigător
| Yaesmin a răspuns:

Un mexican are cel mai mare penis din lume. Acesta măsoară 48 de centimetri.
Roberto Esquivel Cabrera, un bărbat în vârstă de 54 de ani din Saltillo, Mexic, susține că are cel mai mare penis din lume. Acesta măsoară 48 de centimetri lungime și speră ca „bărbația" lui să-i aducă un loc în Cartea Recordurilor.
El a devenit celebru din 2015, când un video în care apărea în timp ce își măsura penisul s-a viralizat pe internet. În ciuda faptului că mărimea acestuia îi provoacă numeroase probleme de sănătate, cum ar fi infecții ale tractului urinar, și nu poate să întreține deloc relații sexuale, Roberto nici nu vrea să audă de o operație de micșorare a acestuia. „Sunt faimos pentru că am cel mai mare penis din lume. Sunt fericit cu el. Știu că nimeni nu mai are dimensiunea pe care o are penisul meu", a declarat bărbatul.

| anonim_4396 explică (pentru Yaesmin):

Sunt triburi in care principala ocupatie e cresterea penisului. Bine, mai cresc si animale, dar asta in timpul liber. Numai ca aia nu au auzit de Cartea Recordurilor si nici invers.

| danielcristi98 a răspuns (pentru Yaesmin):

Este o minciuna deoarece penisul lui măsoară de fapt 18 cm și restul este preput deoarece a tras cu tot feluri de lucruri de el de când era copil...de acea nu intra în cartea recordurilor plus de asta nu are erectie...cel mai mare penis care are și erectie este de 34 cm

8 răspunsuri:
| FaraNumePls a răspuns:

Un barosan

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aoleulaughing nu vreau sa stiu

| aleddfgfgjn a răspuns:

Am un coleg de clasa pe care il cheama Nafetsh. Este din Tara Galilor si are marimea penisului de aproximativ 102 cm. Daca vreti poze contacta ti ma in privat.

| aleddfgfgjn a răspuns:

Am un coleg de clasa pe care il cheama Nafetsh. Este din Tara Galilor si are marimea penisului de aproximativ 102 cm. Daca vreti poze contacta ti ma in privat. Puteti sa imi scrieti pe Instagram : @st3faann_!

Întrebări similare