| madagascar a întrebat:

Cine e fan mircea badea? de ce?

Răspuns Câştigător
| baru a răspuns:

Eu. Sincer nu ma feresc. Este un baiat deosebit cu inclinati sportive talentat educat istet si lucrul cel mai important are cei sapte ani de acasa. Este singurul care-si permite si are curajul sa spuna lucrurilor pe nume. Cinste lui. Ca si o paranteza nu stiu daca sti dar in vara a facut crosul Viva in Bucuresti -parcul tineretului. Doresc sa-ti spun ca eu am fost acolo am alergat sase sau opt km nu mai stiu exact cot la cot cu Mircea cea ce denota ca si din punct de vedere sportiv este la fel de bun ca si in emisiune. Am dat numai un exemplu. Pot da foarte multe dar nu vad rostul / Daca ne uitam pe cine are prieteni inca o dovada ca este un om integru un om care stie ce vrea si nu este un pupincurist ca multi altii Daca nu esti fan Badea nu este nici o problema. Toti avem dreptul la o alegere de imagine /. Consider ca daca am avea mai multi Mircea Badea am fi dus-o mult mai bine Pacat Pa

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Si eu il simpatizez foarte mult pe Mircea Badea. Spune fara ocolisuri si spune bine!winking Ma uit aproape zilnic la emisiunile lui. De multe ori ma face sa rad in hohote. oh go on Foarte adevarat tipul!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Nici eu nu sunt chiar fan, dar imi place sa ma uit la emisiunea lui.Este cam "zuzu" cateodata!

| Rukhsandra a răspuns:

Eu sunt big grin
e genial tipu' si chiar zice lucrurile pe nume si razi de numai poti cu el laughing
e cea mai tare vedeta de la noi nu ca asa zisele "vedete " adelina varciu sau andreea tonciu sau alte "dive: rolling on the floor
mie chiar imi place ce face si-l respect pentru ce face

| gabriela a răspuns:

Eu nuuuuu... brrrrrr!

| Angiutssa a răspuns:

Eu, cu siguranta!
Ma face sa rad si imi place cum gandestelaughing

| Blaiiir a răspuns:

Nu sunt chiar fan...insa imi place ca e amuzant, si direct, nu zice lucrurilor pe ocolite