Nu intotdeauna se potriveste ceea ce se spune la zodie.Mai conteaza si ascendentul sau varsta.
Nu sunt capricorn dar ma enerveaza maxim cand cineva imi umbla prin lucruri si chiestii personale
Hey!
Nu stiu cum sunt capricornii dar eu sunt berbec si pot spune cu siguranta ca se potriveste perfect tot ce scrie acolo.
Inainte de toate afla ce ascendent ai. Eu sunt berbec cu ascendent in gemeni. Fiecare ascendent are alte insusiri.
Nu toti capricornii sunt la fel intrucat este greu sa gasesti mai multi cu acelasi ascendent.
Uita-te si la zodiile chinezesti. Mie mi se potrivesc si acelea.
Eu am o combinatie ciudata de trasaturi dar daca unesc zodiacul chinezesc cu cel normal atunci imi iese totul perfect.
Oricum, si pe mine m-ar enerva sa-mi umble cineva prin lucruri si nu sunt capricorn. Mi se pare normal sa fie asa.
Succes!
Intr-adevar, la zodii uneori se mai nimereste sa-ti zica despre tine, dar nu e bine sa te lasi fraierit de asta, pentru ca se poate sa devina o obsesie si sa depinzi de ce spune zodiacul. Bineinteles ca nu poate sa se nimereasca la toti ce ti se nimereste tie... asta ar insemna ca toti capricornii sa aiba aceeasi soarta si acelasi comportament, ceea ce este imposibil. Daca vrei sa stii cu ce esti diferit calculeaza-ti si ascendentul: http://www.horoscopulmeu.ro/ascendent-ro-7-0.htm. Vezi poate se nimereste si pe acolo ceva.
Eu sunt capricorn si sunt foarte posesiva. Eu ma supar cand cineva imi face curat printre lucruri pentru ca nu mi le gasesc.
Capricorn este zodia ta de soare. Mai exista si zodia de luna si ascendenta. Sunt mai putin cunoscute, dar tot afecteaza comportamentul tau.
anonim_4396 întreabă: