*Nu există fericire individuală, doar fericire care se poate împărţi.
*Un vis ce se destraamă 'nainte de trezire.
*Fericirea înseamnă nervi calmi.
*Deplina fericire constă în a face pe alţii fericiţi.
*Fiecare om are câte-o nebunie, dar cea mai mare nebunie, după mine, e să n-ai niciuna.
*Nu există geniu fără un dram de nebunie.
*Chiar dacă nu mai ştiu să plâng, am învăţat totuşi să zâmbesc sincer.
*Nu toţi care-ţi zâmbesc îţi sunt prieteni; nu toţi care se supără îţi sunt duşmani.
*Sunt om. Deci râd şi plâng cu-acelaşi fel de lacrimi.
*Eu râd când e rău pentru că ştiu că o să fie bine şi nu râd deloc când e bine pentru că ştiu că o să fie rău.
*Să n-ai niciodată încredere în femeile care râd când ar trebui să plângă!
*Prostul râde de trei ori : o dată când râd ceilalţi, o dată când întelege gluma şi încă o dată când îşi dă seama că râsese fără să înţeleagă.
*Râd mult. Arde multe calorii.
*Sunt inconjurata de ingeri. Ii numesc simplu prieteni.
*Nu am o prietenă. Dar ştiu o femeie care ar fi furioasă pe mine fiindcă am spus asta.
*Viaţa este o poezie scrisă înainte de-a mă naşte: acum, doar o recit!
*Mai bine singur decât în companie proastă.
*Cine spune ce vrea, va auzi ce nu vrea.
*Un om înţelept îşi schimba părerea, un om prost niciodată.
*In viata nu poti sa ai tot ce-ti doresti, incearca sa zambesti, urmeaza sfatu' : "Fi fericit, toate trec, ba, da-le dracu"
*Puţini văd cum suntem într-adevăr, dar toţi văd ce ne prefacem că suntem.
*Fii intotdeauna ceea ce esti, iar daca aceasta nu e de ajuns pentru cineva, acel cineva nu e de ajuns pentru tine.
*E doar o fata cat se poate de obisnuita... care nu are absolut nimic special... are zile in care parul ii sta ca naiba si zile in care arata extraordinar
.
*Razi! E gratuit
.
*Nu-ti irosi viata cautand persoana perfecta, caut-o pe cea care te face sa razi. ![]()
*In lumea asta cam zurlie, oricat de zdravan esti, de n-ai putina nebunie, poti sa... inebunesti.
*Fetele bune merg in rai. Fetele rele merg unde vor ele.
*Prietenii sunt ingeri chiar daca au uitat sa zboare. ![]()
*Un zambet inocent si o minte criminala FATA IDEALA
.
*Cand ai un prieten aproape de tine uiti de ce e rau si te gandesti la bine, prietenia e un lucru sfant si la ea eu am putut sa ajung.
*Si zi de zi imi rujez pe buze zambetul meu minunat... dar nici azi nu s-a inventat un baiat care merita tot ce am eu de dat...
*Stiu ca ai vrea sa ma ai, dar iti zambesc frumos si iti spun bye-bye.
*Un prieten adevarat este acela care soseste cand restul lumii pleaca.
Sper ca te-am ajutat
.
"Viata este un spital in care oamenii te trateaza cu pastile de sictir."
"Viata este un stick de memorie in buzunarul meu."
"Am invatat sa suport, viata e grea, dar nu suport un tradator, asta e boala mea
"
"Zambeste-mi in dujmanie ca alta ca mine nu o sa mai fie"
"M-ai pierdut, nici nu mi-ai dat de ales, a venit altul mai bun, bineinteles."
"De ce sa plang? Suflete si zambete pot si eu sa frang"
"M-ai avut, m-ai pierdut, acum ma vrei. Nu se mai poate, oricare va fi ea, nu va purta amprenta mea"
"Am un caracter puternic, imi place sa fiu eu, sa nu arat tristetea din sufletul meu"
"Mereu vei cauta la ea ce adorai la mine candva"
"Ce le tot pasa pe cine iubesc, cu cine vorbesc, de ce imi spun cum sa traiesc? E treaba mea cum ma imbrac si doar a mea cand ma dezbrac"
Nu stiu daca mai vrei dar eu iti mai dau unul:mai uitate odata la mine, chiar crezi ca 2 vorbe ma pot aduce la tine? am de unde alege frate, nu esti unikt, pot gasi baieti ca tine, la fiecare metru patrat♥♥
DavidIonescunasrr întreabă: