Oricum, potrivit unui Show TV australian, când Justin a fost pe platoul lor, i-a spus directorului de studio să nu-l mai atingă naibii (blanking ţine locul lui f*cking, am văzut asta pe diverse forumuri) din nou. Apoi, aşa-zisul sunetist al lui JB a încercat să îndulcească lucrurile spunând că aşa se întâmplă mereu însă moderatorul show-ului a replicat că tot ceea ce avea nevoie Justin erau nişte palme.
Oricum, potrivit unui show TV din Australia, atunci când a vizitat Justin este setat, el a spus managerul de podea pentru a nu atinge gol-ing-l din nou. Apoi, sunetul lui JB se presupune că un tip a încercat să netedă peste lucrurile spunând că el face tot timpul, la care ancora de spectacol a răspuns că a fost nevoie de toate Justin pic de o palmă.
Am tradus de pe traduno! Daca vrei dai funda;'))
![]()
Nu va mai tin in suspans. Nu dau fundita nimanui.Pt ca nu inteleg nimic din ce ati tradus(ma refer la amandoua)! Imi pare rau! Vroiam sa-mi traduca cineva cu cunostinte de engleza, asa puteam si eu sa consult google translator
Fara suparare. Oricum multumesc ca ati incercat!
Oricum, potrivit unui show TV din Australia, atunci când a vizitat Justin este setat, el a spus managerul de podea pentru a nu atinge gol-ing-l din nou. Apoi, sunetul lui JB se presupune că un tip a încercat să netedă peste lucrurile spunând că el face tot timpul, la care ancora de spectacol a răspuns că a fost nevoie de toate Justin pic de o palmă.
Asta e traducerea... dar nu cred ca o sa prea intelegi... Cel putin sper ca te-am ajutat
FabbFabyAna întreabă: