anonim_4396
| Anonim întreabă:

Cine imi povesteste si mie jake si blake eu nu am inteles prea bine funda

Răspuns Câştigător
| Uratu140 a răspuns:

Jake și Blake sunt niște frați gemeni, separați la naștere, care nu s-au cunoscut nicodată. Jake este un elev devotat, iar Blake este un star pop foarte cunoscut. Într-o zi, Jake este exmatriculat din școală, din cauza problemelor avute cu fiul directorului. În timp ce Jake se întoarce de la școală, Blake fuge pentru a evita să meargă la o petrecere. Astfel, cei doi se întâlnesc și discută despre viețile și asemănarea lor fizică. Cei doi decid să facă schimb de roluri, Jake trebuind să fie un star pop, iar Blake o persoană obișnuită. Serialul este asemănător cu romanul Prinț și cerșetor.Dar în cele din urmă cei doi reiau vechile roluri.ok le-am luat de pe wikipedia dar sper ca team putut ajuta la fel ca CannibalCorpse iti dau un sfat daca vrei o povestire despre un serial sau orice film, joc, absolut orice sa cauti pe wikipedia{nu spun ca nu vreau funda}

4 răspunsuri:
| Alexandru98 a răspuns:

Pe scurt
sud doi frați gemeni
unul din ei a fost gasit o ușă care plutea pe mare de către bunica ei adoptivă, care a avut grijă de el
iar ambii frați iși caută familia advărată

| CannbalCorpse a răspuns:

Jake și Blake sunt niște frați gemeni, separați la naștere, care nu s-au cunoscut nicodată. Jake este un elev devotat, iar Blake este un star pop foarte cunoscut. Într-o zi, Jake este exmatriculat din școală, din cauza problemelor avute cu fiul directorului. În timp ce Jake se întoarce de la școală, Blake fuge pentru a evita să meargă la o petrecere. Astfel, cei doi se întâlnesc și discută despre viețile și asemănarea lor fizică. Cei doi decid să facă schimb de roluri, Jake trebuind să fie un star pop, iar Blake o persoană obișnuită. Serialul este asemănător cu romanul Prinț și cerșetor.Dar în cele din urmă cei doi reiau vechile roluri.


Sper ca te.am putut ajuta.

| KevinAnthony a răspuns:

„Jake & Blake" este povestea a doi gemeni adolescenţi separaţi la naştere, care nu sunt conştienţi unul de existenţa celuilalt. Totuşi, destinul îi reuneşte şi amândoi cad de acord să profite de asemănarea dintre ei, făcând schimb de identităţi.
Acesta este începutul unei aventuri interesante... Dar nimic nu este simplu pentru Jake şi Blake. La suprafaţă gemenii sunt identici, dar sub masca lor ei au personalităţi total diferite.

| Uratu140 a răspuns (pentru Uratu140):

laughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughing

Întrebări similare