| andrada a întrebat:

Cine imi traduce interviul asta in romana are funda + vot. https://www.facebook.com/......4800406220 nu trebuie neaparat cuvant cu cuvant, macar asa in mare. multumesc

1 răspuns:
| Webskne a răspuns:

Interviu complet Miley Cyrus pentru Cosmopolitan tradus!
26 Ianuarie 2013 22:58
Miley a facut o sedinta foto pentru revista COSMOPOLITAN care merge la vânzare în această 05 februarie (în timp ce So Undercover). De asemenea, așa cum se obișnuiește, a dat un interviu pentru a discuta despre viața sa personală și carieră. Pagină Cosmopolitan, a crescut extrase din interviu. Desigur că nu este completă, dar vă recomandăm să-l traducă pentru tine!

Cosmo: Dacă am întrebat faci o listă, în scopul de a parti din viata ta care te simti mai mulțumiți de-dragoste, familie, muzică, în funcție de performanțe ce mergi mai întâi?
Miley: În primul rând este relația mea cu Liam. Este, prin urmare, se simt mai încrezători că nu știi niciodată; există o mare așteptare cu noul meu album, care poate fi lansat, și într-un scenariu mai rău, tot ură.

Cosmo: Dar se pare a fi mândru de asta.
Miley: Acesta este cu siguranta de-al doilea lucru pe care eu sunt fericit. N-am putea face un album pentru că Disney a fost mereu în spatele meu spunând: "Trebuie sa promoveze spectacolul în două luni, astfel încât asigurați-vă că discul este gata... și când album promotii, poate promova spectacolul, film și albumul Hannah Montana? '' am fost practic mi-a face cu două serii și încearcă să acorde prioritate a mea. Acum e ca și cum a fi un nou artist încercarea de a face o prima impresie. Cred că cel mai bun l-am făcut este de a lua cei doi ani de pe a învăța într-adevăr să trăiască, pentru că acum oamenii nu mă văd ca unul care era în Hannah Montana.

Cosmo: Chiar crezi că a făcut? Când fotografiile de oameni dumneavoastră de viață se filtrează, au prezentat o imagine diferită a Hanah Montana.
Miley: Unele dintre cele mai rele lucruri care s-au întâmplat în cariera mea, ca lucruri care sunt filtrate, într-adevăr au fost cel mai bun pentru mine, pentru că oamenii știau că era pe spectacol și care a fost în creștere. N-am pretins nimic. N-am jucat jocul Disney Princess zâmbet și să acționeze ca și apoi au un timp de greu a spune '' Nu e cine sunt. ''

Cosmo: Ai colabora cu mulți artiști neașteptate pe acest album. Este sigur să spun aveți un nou sunet?
Miley: Am scris un cantec cu Mary J. Blige și Tyler Creatorul la auzit și a spus: '' Eu sunt obsedat de acest cântec, și să participe numai dacă promiți să facă parte din albumul. '' Și a făcut mare! Nu am vrut să fac un album de hip-hop, iar eu nu sunt deloc încercarea de a fi Rihanna sau Nicki Minaj... Nu ritmul meu. Când am fost în creștere în sus, fratele meu mi-a facut ascult Nelly, tatăl meu Dolly Parton și Johnny Cash și metal mama mea. Deci, acest album este o combinație rară de toate astea.

Cosmo: Spre deosebire de mulți muzicieni, tu concura cu...
Miley: Katy Perry a fost cel mai bun prieten al meu de 5 ani nenorociți lungi și permite munca noastră să se implice în prietenia noastră nu. Dacă nu mai Katy Katy și Ke $ ha este de Ke $ ha și Rihanna Rihanna si eu sunt, nu este loc pentru toată lumea. Problema este atunci când oamenii se uită la Gaga și spune: "Oh, care funcționează; Voi fi ca ea. ''

Cosmo: Ce asculți actualemente?
Miley: Albumul Frank Ocean este foarte bun. Și îmi place să iasă din dulap și să recunoaștem că e homosexual pentru că afectează încă cariera fibulei. Dacă nu cred că funcționează, dacă merge, iar el nu-i păsa. Cred că va primi și mai mare.

Cosmo: Serios?
Miley: Desigur! Acum, el va avea mai mulți fani loiali. Dacă vrei să știi cine va cumpara hard restul vieții tale, ține brazilienii și gay de partea ta.

Cosmo: De ce brazilienii?
Miley: Stiu! Tatăl meu mi-a spus că atunci când eram mic. Și în ultima mea turneu, au existat 20.000 de oameni într-o singură noapte. Un nebun!

Cosmo: Spune-mi despre noua ta film. So Undercover.
Miley: Am făcut acest lucru după terminarea Hannah, asa ca a fost o persoană complet diferită care stă în acest moment. Nu vreau ca oamenii să vadă că filmul și apoi asculta la dosarul meu și să spună, "Ei bine, cine este ea? Cine încearcă să fie? "" Acest tip de comparație este rahat pentru că vreau doar să se concentreze pe album.

Cosmo: Poți pune o parte din entuziasmul de a acționa?
Miley: Pun siguranta acțiunea în fundal, chiar dacă am iubit participarea la Doi bărbați și jumătate. Tu lucrezi într-un film timp de 3 luni, fie dacă te implici emotional să-l urăsc sau ea... Și apoi există tortură spune tuturor celor care-l văd, pentru că am putut vedea abia. In mMiley: Da, tot timpul! Literalmente ceea ce văd și sunt: Esti sexy, tu stai PUE quporque șocat să afle că baie, "m-am prefăcut nimic. usic, ești în control. Dar, în calitate, uneori poti fi într-o situație proastă.

Cosmo: Vorbeste despre Liam. Ați avut vreodată acele momente în care veți obține șocat să știu ce sexy e.
Miley: Da, tot timpul! Literalmente ceea ce văd și sunt: Esti cine arde, de dragul lui Dumnezeu ela! Zilele trecute, m-am întors la piscina de încălzire și a fost abur, și se duce mersul pe jos și dezbracă și sare în piscină. A fost ca și cum, "am de gând să leșin, cea mai tare tip din viața mea este în piscină. Asta arata ca o campanie de Playgirl ''. Așa că am luat o imagine și pune-l pe linia telefonul meu. Prietenul meu a luat telefonul meu și a spus: "Cine este el? Este cald! '' E soțul meu!

Datorită Miley Cyrus International pentru interviu.