Durerea te'a maturizat, te'a pus pe ganduri! Te'a invatat sa citesti printre zambete si randuri.
Lasă`te, lasă`te, lasă`te ascuns de rânduri. Pune`te, pune`te, pune`te putin pe gânduri; x
Cand iti intorci privirea spre el, te luminezi de bucurie!
Acum ma doare ca am crezut o data in tine ca orice indragostit ce crede in destine!
Insa unele`ntamplari te marcheaza pe viata Unii nu vor sa le-accepte.altii pe seama lor invata.
E semn ca ceii ca mine au dat strigarea ca pentru cei ca noi soarele rasare seara.
Zambeste frate si ia`o in brate, arata`i c`o iubesti si dai sperante
Zambetul ei. nu-l poti uita nici daca vrei ![]()
Do you feel my love for you, makes you happy sets you free?; x
Caut un nou inceput caci tu ramai amintirea.Citeste asta printre randuri atunci cand imi vezi privirea ![]()
Eu raman cu amintirea ta iar tu cu zambetul meu ![]()
I need you here with me. Cause music makes me free \:d/
Am sa incerc, dar nu stiu cum sa iti spun ca am nevoie de tine ![]()
Nu o lasa sa plece, tu o iubesti si ea te iubeste ![]()
Si tot astept dupa tine, astept sa vezi cat de mult tin la tine
Your love is for free ![]()
Tell me where is the love. Or I belived in a lie? Tell me what do you feel when you look in my eyes ![]()
Cand sunt cu tine, totul pare mai bine ![]()
All things grow with love ![]()
Doar cand sunt cu tine pot sa iubesc ![]()
Si totusi esti chiar tu. cel care imi reda zambetul
Zeci de gesturi, mii de vorbe de sute de ori. Orice ai face, ramai in sufletul meu![]()
sper sa iti placa
Cele mai faine :
~A fost frumos nimic de zis, dar cateaodata asa e scris, doi oameni care se iubesc cateodata se ranesc.
~N-ar fi frumos n-ar fi cinstit, sa nu recunosc ca te-am iubit, si-ar fi corect din partea ta, sa recunosti si tu ca m-ai iubit candva.
~Inima, inimioara ta, e ca un cub de gheata, nici soarele nu o mai dezgheata.
~Nu-i comoara-n lumea asta sa aiba valoarea ta, pentru mine esti tezaur, tu esti bogatia mea.
~Daca dragoste n-are fi, omul n-ar mai suferi, n-ar mai plange cum plang eu, iubire de dorul tau.
~Nu stiam ce-i fericirea daca nu te cunosteam, dar ti-am intalnit privirea si ce fericire am :X.
~Te-am iubit odata dar tu niciodata, te-am iubit candva tu niciodata-n viata ta, nu-ti dai seama ce iubire ai ratat, m-ai avut in palma si m-ai aruncat.
~Nu mi-e bine langa tine, maine am sa plec, imi iau prietenii cu mine ca vreau sa petrec.
~Nici o femeie din lume nu m-a :* sarutat ca tine.
~Esti o zana norocoasa, esti pericol de frumoasa
.
~Esti un macho, esti un boss, esti pericol de frumos.
~E mai bine fara tine, e mai bine pentru mine, las' ca trez si peste asta, te uit si cu asta basta.
~Iti place gurita mea, cu aroma de cafea, de cafea braziliana ce vezi numai in reclama.
~Vreau sa beau in seara asta, cu prietenii mei, in cluburi si discoteci cheltuiesc bani grei, fac cinste la toata gasca ca asa ma simt bine, ca atunci cand nu am eu ma cinstesc ei pe mine.
~Barbatul ideal are masina, tanar, musculos, vorba putina, hainele toate de firma, nevasta, o amanta si o vila cu piscina.
Imi place sa cred ca nu am pierdut nimic, si daca totusi am pierdut ceva, inseamna ca nu-mi trebuia!
inainte sa plec am suflat aburi peste imaginea ta, si am scris cu degetul DISPARI
Parfumul meu in bluza ta sh stilul meu in mintea ta, vei cauta PRIVIREA MEA in fiecare EA din viata ta![]()
Nu mai iert minciuni, nu mai cred in cuvinte si privesc doar inainte
Uneori ai nevoie d un prieten sa iti spuna acele cuvinte magice " Nu plange! Capul sus sunt alaturi de tine! Dar nu exista acel prietenTe ridici singur si pleci!
Fi intodeauna cine esti si daca acest lucru nu e de ajuns pentru cineva, acel cineva nu e de ajuns pentru tine!~
Vreau sa ma trezesc Si sa te vad plangand in somn Vreau sa te vad ca suferi Si eu sa rad pana adorm
Eu, imi traiesc viata asa cum stiu si asa cum pot.il iubesc, da nu pot spune ca fara el nu as putea traii deloc
Hai invata sa treci peste, viata nu e o poveste.Cand destinu`ti joaca feste, nu trebuie sa plangi, zambeste!
Ce te-ai gandit ca indiferenta ta ma doare? ha`?! dar, nu te-ai gandit. pentru.` mine mai existi oare?
Chiar daca zambetul tau dureaza o clipa tu stii
Ca in spatele lui au ramas o mie de amintiri vi...
Sunt clipe din trecut peste care am trecut...sunt momente in viata care sincer m'au durut.sunt clipe care nu au fost in totalitate uitate.sunt clipe in viata cand nu poti trece peste toate
Ai stiut cum sunt. Si totusi m-ai acceptat.
Poate ca-am gresit, tu totusi m-ai iertat.
Ma schimb in fiecare zi,
Vad privirea ta fierbinte, dincolo de cuvinte...
Sunt sentimente infinite.Nu ganduri perfideEa mi-a ridicat mereu moralul cand eram la pamant.si mi-a aratat de fiecare data cine suntUn iubit te poate injunghia in inima, un strain in fata, un prieten pe la spate. Dar prietenii adevarati nu poarta cutite la ei. (A boyfriend stabs you in the heart, a stranger stabs you in the front, a friend stabs you in the back, but best friends don't carry knives.)
Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat. (True friends are hard to find, harder to leave and impossible to forget.)Dintre toti cei care vor intra in viata ta, numai prietenii adevarati vor lasa urme in inima ta. (There will be many people who will walk in and out of your life but only true friends wilPrietenia este ca relatia dintre mana si ochi. Cand mana se raneste, ochii plang. Si cand ochii plang, mana le sterge lacrimile. (Friendship is like the relation between hands and eyes. When the hand gets hurt, the eye cries, and when the eye cries the hand wipes its tears.)
l leave footprints behind.)
Stii ca avem drumul nOstru pavat cu sperante si multe vise/ce ne face sa'l vedem si cu luminile stinse/O sa luptam sa avem ce n'avem/vom trece peste toate doar TU si cu Mine
cu toate astea tu stii bine ca orice ar face pan'la urma tot la tine vine...asa ca ai grija de el ca la tine'n inima nimeni nu-i la fel"
//si orice ar fi... ei se cearta, ei se`mpaca
te iubesc mult viata ![]()
pentru tine as prinde ploaia din cer
!
Stii ca avem drumul nOstru pavat cu sperante si multe vise/ce ne face sa'l vedem si cu luminile stinse/O sa luptam sa avem ce n'avem/vom trece peste toate doar TU si cu Mine
Cu toate astea tu stii bine ca orice ar face pan'la urma tot la tine vine...asa ca ai grija de el ca la tine'n inima nimeni nu-i la fel"
Si orice ar fi... ei se cearta, ei se`mpaca
te iubesc mult viata ![]()
Pentru tine as prinde ploaia din cer
!
alealexuta întreabă:
Nimeni10 întreabă: