Bro sunt ata de obosita la ora asta ca nu pot gusta asa ceva. Astept sa se termine masina de spalat sa intind rufele si sa maculc asa ca iti dai sema ce fel de muzica as prefera
De aia esti expert TPU ca dai raspunsuri inteligente sau ca sa te grabesti sa dai raspunsuri inutile de prima?
Eu nu am pus intrebarea:cui ii place? Ca atunci daniela avea dreptate si cei ce o apara.Am pus intrebarea cine simte asa. Daca nu simti nu te baga si nu calca in picioare daca cineva sufera si de aceea asculta asemenea melodii iar tu esti bine mersi.Nu am intrebat cine e bine mersi aici ci cine sufera ca mine. Daca atit nu ai inteles din felul in care am pus intrebarea si ceea ce transimite melodia e de mul; t rau de tot. Poate esti expert dar nu in sentimente poate la calculatoare la unele domenii ale stiintei mputer sau telefoane mobile. Dar sentimental si in compasiune nota 0 absolut.Si asta pentru ca s-a grabit sa calce in picioare sentimentele de durere ale cuiva.
Sa nu se supere nimeni dar nimeni nu a inteles corect intrebarea pusa de mine.Intrebarea nu a fost cui ii place sau cui nu ii place.Ci intrebarea a fost cine simte asa.Deci cine are in suflet atita suferinta. Mi-am cautat pur si simplu oameni tovarasi care au in suflet tot atita durere si suferinta ce port eu in suflet tastalmacita exact in aceasta piesa.
RockaruL întreabă:
anonim_4396 întreabă: