anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine vrea sa stie la webkinz cum se face haine si mancare speciala poate sa ma intrebe, daca vreti mai multe camere si nu stiti ce culori sa le puneti tot pe mine ma puteti intreba.(mancarea si hainele vor fi scrise sortate)(dimineata, la pranz, seara)

Răspuns Câştigător
| patriciabianca39 a răspuns:

Da as vrea sa stiu cum se face mancare speciala

72 răspunsuri:
| Alle15 a răspuns:

As dori sa stiu care e reteta la prismatic dress,, daca o stii trm pe pv!

| Buggy a răspuns:

Eu

| Alesandra98Webkinz a răspuns:

Buna...imi poti spune ce culoare i s-ar potrivi animalutului meu? Este un bulldog.astept rasp.mercihappy

| 구미호 a răspuns:

Bine.Iti spun cu mare placere.De exemplu:dimineata ar putea manca un French Toast.Iti trebuie paine oua prajite si miere, te duci la o camera cu aragaz din acela special, le pui acolo si dai click pe pregateste sau pe prepara(depinde de mancare)

| 구미호 a răspuns:

Dimineata poti sa pregatesti un fel de clatite iti trebuie paine, oua prajite si miere.La pranz pregatesti un fel de inghetata gustoasa cu vitamine, iti trebuie banane, inghetata si fursecuri.Seara nu pre trebuie sa manance dar sa nu uiti sa il pui in pat.

| 구미호 a răspuns:

Nu mai intru pe acest side asa ca sa nu imi mai vorbeasca, ori cum nu stie nimeni de fapt cine sunt eu pentru ca ma ascund sub numele de treetreew.

| kitty_9669 a răspuns:

Am si eu o probelma...a cum la webkinz trebuie sa gasim pe cineva ca sa ne dea monede de jeleu...eu nu-l am luat primul cel rosu pot face ceva ca sa pot castiga?(NU POT INTRA MEREU PE ACEST SITE SCRIETI-MI Pe ID:kittykems@yahoo.com)MS

| priete a răspuns:

Uite eu as vrea sa stiu cum fac pantofi cu sclipc mov si rochie cu sclipci mov plz e beagle a meu

| WebkinzRomania_4948 a răspuns:

In fiecare zi dam CODURI Webkinz
pe site-ul oficial Webkinz Romania:
www.WebkinzRomania.ro
:)

| WebkinzRomania_4948 a răspuns:

In fiecare zi dam CODURI Webkinz
pe site-ul oficial Webkinz Romania:
www.WebkinzRomania.ro
:)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa imi spui si mie niste retete de haine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Treetreew esti o imputita cat lume de mare3

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce inseamna

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

HAine vreau sa stiuhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiu eu. dar iti dau doar daca imi spui numele de utilizator si parola ta si codul tau
...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce idiot esti...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stii vreun site care sa cumpar haine pentru webkinzul meu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va pot da eu haine care nu se gasesc bagati-ma in lista de la webkinz numele meu de utilizator e denike si o sa va trimit pe webkinz haine care nu se gasesc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna stii cumva la kinztille cum faci rochia aia cu aripi de zana?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da stiu cum se face rogia cu aripi de zana!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau sa stiu cum se fac haine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu cum se fac retete de haine exclusive da-mi un exemplu te rog te rog foarte mult asta inseamna pentru mine mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bagati-ma in lista de la webkinz si va pot da haine de toate rochia alba ca zapada zana fermecata cstum de albina si de buburuza si m unul ffff rar este un costum de cenusareasa si mica sirena daca ma bagati in lista de la mes sau chiar la webkinz adresa este tot aceeasi si la mess si la webkinz byencutzza4you

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As vrea si eu niste retete pentru haine pentru ca caut dar nu gasesc...sunt tot aceleasi care sunt si pe alte site-uri

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As vrea sa stiu cum se fac blugii aia retro care sau bagat acum de curand

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cauta pe webkinz.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te rog spune-mi niste retete de haine. rochia cu fluture

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna vreti haine seciale eu am o gramada si nu stiu ce sa fac cu ele ok este simplu bagati-ma la prieteni numele meu este aleida23 ca sa stiu ca vreti haine speciale doar trebuie sa mi le cereti dupa ce m-ati bagat la prieteni imi trimiteti un cadou numai exclusiv asta este emnul ca vreti haine speciale si cand vad ca mi-ati trimis exclusv eu va trimit haina asa de simplu laughing pupici pentru toti va iubesccc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da veam