Buna...imi poti spune ce culoare i s-ar potrivi animalutului meu? Este un bulldog.astept rasp.merci
Bine.Iti spun cu mare placere.De exemplu:dimineata ar putea manca un French Toast.Iti trebuie paine oua prajite si miere, te duci la o camera cu aragaz din acela special, le pui acolo si dai click pe pregateste sau pe prepara(depinde de mancare)
Dimineata poti sa pregatesti un fel de clatite iti trebuie paine, oua prajite si miere.La pranz pregatesti un fel de inghetata gustoasa cu vitamine, iti trebuie banane, inghetata si fursecuri.Seara nu pre trebuie sa manance dar sa nu uiti sa il pui in pat.
Nu mai intru pe acest side asa ca sa nu imi mai vorbeasca, ori cum nu stie nimeni de fapt cine sunt eu pentru ca ma ascund sub numele de treetreew.
Am si eu o probelma...a cum la webkinz trebuie sa gasim pe cineva ca sa ne dea monede de jeleu...eu nu-l am luat primul cel rosu pot face ceva ca sa pot castiga?(NU POT INTRA MEREU PE ACEST SITE SCRIETI-MI Pe ID:kittykems@yahoo.com)MS
Uite eu as vrea sa stiu cum fac pantofi cu sclipc mov si rochie cu sclipci mov plz e beagle a meu
In fiecare zi dam CODURI Webkinz
pe site-ul oficial Webkinz Romania:
www.WebkinzRomania.ro
:)
In fiecare zi dam CODURI Webkinz
pe site-ul oficial Webkinz Romania:
www.WebkinzRomania.ro
:)
Bagati-ma in lista de la webkinz si va pot da haine de toate rochia alba ca zapada zana fermecata cstum de albina si de buburuza si m unul ffff rar este un costum de cenusareasa si mica sirena daca ma bagati in lista de la mes sau chiar la webkinz adresa este tot aceeasi si la mess si la webkinz byencutzza4you
Buna vreti haine seciale eu am o gramada si nu stiu ce sa fac cu ele ok este simplu bagati-ma la prieteni numele meu este aleida23 ca sa stiu ca vreti haine speciale doar trebuie sa mi le cereti dupa ce m-ati bagat la prieteni imi trimiteti un cadou numai exclusiv asta este emnul ca vreti haine speciale si cand vad ca mi-ati trimis exclusv eu va trimit haina asa de simplu
pupici pentru toti va iubesccc!