anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine vrea sa stie la webkinz cum se face haine si mancare speciala poate sa ma intrebe, daca vreti mai multe camere si nu stiti ce culori sa le puneti tot pe mine ma puteti intreba.(mancarea si hainele vor fi scrise sortate)(dimineata, la pranz, seara)

Răspuns Câştigător
| patriciabianca39 a răspuns:

Da as vrea sa stiu cum se face mancare speciala

72 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt fiica celui care face reparatii in romana si sunt mai tare ca tine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vai draga esti tu cea mai tare pentru ca taicatu imparte lucruri ce proasta esti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt tot aia cu nume aleida23 tu fata de deasupra mea de ce te iei de fata de mai sus de tine nu trebuie sa faci asa ceva nu este frumos poate ea e cea mai tare si cred ca i-ar placea hainute si sti ce trebuie sa faci saca le vrei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar`petine ce te intereseaza ce fac eu?
orivumte ambagat pe cont ul dewebkinz simspentru aia cu cenussareasa hainuta acea poti sa mi-a dai si peaia c ariel?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As vrea eu mi le trimiti pe savudani12 ok sunt :costumul tot de clovn, si tot ce e la moda mai multe plss sa mi le trimiti si daca vrei si mancare multumesc. DANY

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Savudani12 sigur ca iti trimit eu sunt cea cu aleida23 cu mare placere dar mai bine miai da paroluta este mai bine pentru ca asa iti fac cate doresdar in schimb daca iti trimit pot doar o data pe zi 3

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mancare speciala sunt aleida 23 pupici la toti savudani12 sa stii ca eu iti trimit hainute cu mare mare placere pari o persoana cum se cade dar ar fi mai bine sa imi dai parola ta asa pot sa iau mai mult haine
va iubesc chaooo happy:*happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aleida23:i s-ar potrivi un blo-marin si un rosu mai maroniu m-i-a facut placere sa iti raspund Alesandra98 si daca esti Alessandra cea de la complex ma mai ti minte sunt aleida (Ale)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sti retete de haine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.Sunt Ana si vreau si eu sa stiu cum pot face rost de mai multe haine de la masina de croitorie dar si ca ingredientele sa nu depaseasca o suma foarte mare? Si am doua animalute webkinz.de aceea nu vreau sa fie foarte scumpe

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum se fac haine; le ale care trebuie sa la faci tu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Antonela ai vreo legatura scu spaniasau Italia vezi patit-o feo sa el mundo di patti?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum pot face un cont la webkinz? Daca doresti sa ma ajuti poti sa imi spui un raspuns?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aleida23:daca vrei sa iti fai un cont pe webkinz intra pe www.webkinz.com si acolo dai la membru nou si te inregistrezi daca vrei iti faci un cont deproba sau daca nu iti cumperi un webkinz de pe ganzEstore sau de la cora si carrefoure cum vrei si te inregistrezi m-i-a facut placere sa iti sau raspunsul asta dar v-asi ruga ceva daca vreti sa va dau eu raspunsul spuneti aleida23 imi poti spune...la revedere pupici (K)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe mine ma doare in cur

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te doare in cur pwntru ca esti o nesimtita aleida23 e foarte amabila cine este cu minae sa spuna si eu cred asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum faci haine webkinz

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum se face rochia aia cu aripi de zana si masca aceia albastra? te rog imi spui?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum pot face mai multe camere?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Seara dai sa manance ceva usor, cum ar fi:un suc de portocale, cartof copt cu branza etc.tot ce este usor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Haine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum fac hainute si mancare?
si daca stii spune-mi si cum invii un webkinz ca mie mi-a murit unul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hrana webkinz

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca vreti mancre recipe si reteta e la patofide lac intrebati-ma

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu numele de utilizator este matematica567

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune-mi, te rog, cum pot sa-mi fac haine? Deci le pun la masina de croitorie, dar in care cerc? Sunt confunza.Am vazut un animalut cu o rochie cu sclipici!(deci asa de superba era rochia)Si nu se gasea la Pollie Jean Collie! Am vrut si eu sa am hainute mai speciale, sa zic asa. Dar nu stiu cum sa-mi fac.Imi poti da o mana de ajutor, te rog?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

DA as vrea sa stiu cum sa fac haine.stii cum sa faci rochii de printesa care se asorteaza cu pantofi de clestar?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aleida23, ce vrei in schimb la haine super:hanorac baloon darzt sau fereastra minunile iernii?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hei, si cum sa faci un costum de sirena?