| filosoafa a întrebat:

Cred ca fiecare dintre voi si-a spus macar o data intrebarea: unde sta pitita persoana pe care o caut? Cred ca multe lucruri stau sub semnul hazardului, dar eu una caut de ceva vreme acel om care sa imi completeze spirutul.mereu mi-am dorit un om care sa stie sa vorbeasca si despre Nietzche si despre cea mai mare banalitate de pe pamant.fiecare sac isi are petecul lui, dar cand ne dorim ceva/ pe cineva, asteptarea pare nesfarsita.sa stai de vorba ore in sir cu un om la fel de ciudat sau nebun ca tine care sa sa iti soarba fiecare cuvant. exista ceva de felul asta?

8 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Da.Însă la un moment dat o să devină plictisitor şi îţi vei dori un om simplu.

| neutrino a răspuns:

Te-ai uitat bine prin cartierul tau si nu ai gasit? Sigur se va gasi cineva si pentru tine, chiar daca nu poate vorbi prea mult despre Nietzche al tau, dar cu siguranta ca stie ceva mai mult despre Kant, Hegel sau Shopenhauer.

| SkyPilot a răspuns:

Poate ca s-a ascuns printre pretentiile pe care le ai de la el happy Tu poti vorbi despre Salam si Ronaldo?
In timp vei mai renunta la pretentii si vei gasi un om care sa te iubeasca asa cum esti. Daca stii cum sa il accepti si sa il apreciezi, vei invata sa taci impreuna cu el si doar sa va priviti in ochi happy

| Dismally a răspuns:

Exista si vei gasi cu siguranta acea persoana pe care o cauti, trebuie doar sa ai rabdare si sa nu renunti la cautare happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista. Dar asta nu inseamna ca il vei si gasi. Iar daca asteptarea ti se pare lunga dupa unul sau doi ani, de cand ai realizat tu ca iti lipseste asta, sunt curios ce vei spune peste 10 sau 20 de ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta astept si eu. laughing Sa imi inteleaga nebunia.

| filosoafa explică (pentru anonim_4396):

Asta e mare lucru.sa iti inteleaga careva nebunia!

| RedDeath a răspuns:

Nu, nu exista. Daca astepti, o sa ramai cu buza umflata. Draga fata visatoare, deschide ochisorii. Iti trebuie ca iubit pe cineva de care sa ai nevoie si sa te completeze.
Persoanele cu care ai multe in comun si poti vorbi ore in sir iti pot fi cei mai buni prieteni doar.
Asa ca, daca tu tot astepti si cauti asa ceva, iti spun ca in veac nu o sa gasesti. Ai doar o viata, nu mai multe. Daca o dai in bara, ce D-zeu te faci?