FrumusicaSufletista trebuie sa fi selectiva in a avea incredere in cineva,nu din prima sa spui nu te cred pentru ca nu e rational asa ceva,trebuie sa fi atenta mereu,sa privesti totul rational nu sa crezi totul, adevarul e ca in ziua de azi nu prea ai in cine sa ai incredere,persoane de incredere pentru mine sunt parinti sau eu doar atat, in ziua de azi multi te barfesc pe la spae,isi vor raul cand numai le ajuti,si asa zisi prieteni sunt pe interes la greu fug de tine, nu e nimic imatur in asta,majoritatea dintre noi am fost dezamagiti mereu dar ne mintim ca poate cineva e diferit,din sperante traim,speram la ceva mai bun,la ceea ce nu avem, copilaroasa esti daca crezi in tot ce spune lumea din jurul tau eu asa am fost mai mereu pana am realizat ca oamenii sunt niste monstri fara suflet, sentimente, empatie, bunatate majoritatea, nu te atasa de oamenii ca mereu te vor dezamagi, multa bafta
Pai nici nu m-am atașat de oameni, adică de cînd am înțeles cate ceva despre mediul în care trăim, nu neapărat ca spun, nu te cred, ci eu doar nu am mari așteptări de la cei din jur.Merși.
Eu nu cred. Adica exista cineva in care poti sa ai incredere mereu. Doar ca nu stim cine e aceea persoana.
Dar stim ca exista acolo undeva.
Lumea e plina de lupi. Un lup nu are incredere in altul. In lumea asta sunt foarte multe persoane care nu au incredere in nimeni.
Eu unul nici nu stiu daca am incredere in mine
Si asta e mai grav decat sa nu ai incredere in altcineva.
Poate faptul ca nimeni nu are incredere in nimeni, ii formeaza unei persoane un caracter mai puternic. Care stie ce sa se astepte.
Eu nu cred ca e o problema asa de mare.
Un lucru e cert, in tine poate sa aiba incredere oricine.
Nu știu dacă poate să aibă cineva încredere în mine daca nici eu nu am încredere în propria persoană.
.
Credeam ca sunt singurul.
Pai să știi ca mai este cineva
:-) :-)
Mai bine spus e un semn de maturitate, cand suntem copii sunte foarte creduli, credem tot ceea ce ni-se spune, cu cat inaintezi in varsta iti dai seama ca nu trebuie sa ai incredere in nimeni.
De obicei oamenii sunt cum sunt.
Nu ar trebui sa te increzi niciodata 100% in cineva pentru ca poti sa ai mari surprize.Mereu e bine sa pastrezi un procent cat de mic de indoiala pentru a nu fi surprins intr-un mod neplacut.
Pai si eu am aceasta parere, mai bine să fii surprins decit dezamăgit.
E bine sa nu ai incredere in nimeni toata lumea te va trada pentru suma o anumita suma de bani sau daca au de castigat dupa urma ta. Toata lumea va incerca sa profite de tine de aceea e bine sa profiti si tu la randul tau. Sa ai incredere numai in tine si in familia ta iar de restul sa te folosesti asa cum se vor folosi si ei la randul lor de tine. Nu esti o persoana copilaroasa esti o persoana realista nu e bine sa fi nici prea sceptica fata de prietenii tai pentru ca vei ramane singura tu trebuie doar sa te astepti tradarea prietenilor tai si eventual sa incerci sa impiedici sau sa amortizezi daunele.
Da,cred ca ai dreptate, și cred ca dacă nu ai încredere în nimeni deja ai prevenit daunele și efectele negative.
Da insa daca devi prea paranoic vei ramane singur trebuie sa iti pui atata incredere intr o persoana pe cat ti a demonstrat ca merita de aceea se spune ca increderea se castiga greu si se pierde usor. Gandeste te la prietenie ca la un pod iar la incredere ca la pilonii de sustinere supus la prea mult stres podul se va prabusii si chiar daca va rezista in timp pana la urma va fi distrus cu buna stiinta pentru a construi unul nou.
Eu cred ca este un lucru normal, adica toata lumea gandeste asa azi datorita predispuneri oamenilor de a face rau. Nici eu nu am incredere in nimeni, nici macar in familie sau prieteni (mai ales in prieteni). Daca cineva vine la tine si-ti vorbeste frumos sau iti zambeste nu inseamna neaparat ca iti vrea binele, nu`i de ajuns sa-ti arati dintii, si lupul si`i arata dar nici gand sa rada! Ca si mine probabil ai fost dezamagita de multe persoane si asta te-a facut sa nu mai crezi in ''zane si Mos Craciun''. Esti o persoana deosebita, ai grija de tine.
Pai da sunt în totalitate de acord cu tine, și mersi mult. Apropo nu imi dau seama cum ai înțeles ca sunt o persoană deosebită, aș fi curioasă să aflu căci eu nu mă cred deloc așa, dar oricum mersi.
In primul rand nu multe persoane au capacitatea de a trece singuri prin anumite probleme, multi le impaertasesc la prietenii ( cea mai mare greseala posibila) si au parerea ca prieteni ii ajuta, banuiesc ca si tu ai prietenii si apreciez ca nu ai incredere in ei, asta te face speciala. In al doilea rand esti genul de persoana care nu cere ajutor la nimeni si prefera sa faca totul de una singura, esti o persoana fragila (in sensul ca cei din jur te pot rani foarte usor sufleteste, calitatea asta o ai cel mai probabil de la mama ta) ceea ce te face speciala. Si in ultimul rand ai extraordinara capacitate de a vedea oamenii asa cum sunt ei si esti constienta de faptul ca toti mint, toti inseala, toti vorbesc urat de tine in spate si in fata sunt cei mai buni prieteni. Singura persoana in care poti avea incredere e mama ta, singura, restul...
Wow,mersi,m-ai descris foarte bine, după cele scrise am observat ca descriindu-ma pe mine ti-ai făcut și o autobiografie :-) :-) :-).
Oarecum noi doua semanam f mult, nici eu nu am incredere in nimeni si asta nu m-a omorat.
Am observat, dacă nu ai încredere în nimeni fii sigură ca nu o să mori ci din contra o să trăiești mai mult :-) :-).
Neincrederea nu este neaparat imaturitate.Depinde de motivele din spatele neincerederii tale. Daca ai fost inselata, nedreptatita de multe ori e un motiv destul de intemeiat ca sa nu ai incredere in cineva. Totusi trebuie sa existe cineva pentru tine care sa merite increderea ta. Cauta mai bine sigur o sa gasesti persoana aceea.
Eu nu cred ca este cineva în care am încredere totală, în general după mine încrederea se cîștiga, eu nu neapărat ca am fost dezamăgita ci pur și simplu nu mi-a cistigat încă nimeni încrederea.