@Apo
Pai cum nu era afisata intrebarea? Iti spun eu ca era
Iti arata ca e in asteptare si cand te loghezi din nou observi ca e aprobata![]()
Nu o cunosc personal pentru ca nu stau in Bucuresti.Am vazut o singura poza pe ei de blog cu ocazia organizarii unui eveniment.Am cunostinta despre problemele de pe site pentru ca dupa cum observi am ceva vechime pe acest site si de anumite probelme m-am izbit si eu in timp.Nu ma suspecta.Sunt o persoana subicetiva.Fiecare raspuns poarta marca subiectivitatii![]()
Sa revin la ideea cu Raluca.Multi useri care o cunosc pe ea sau o parte din echipa site-ului nici macar nu sunt in top 100 sau au parte de anumite "cadouri". Asa ca![]()
Te-am lamurit sau... te-am bagat si mai mult in ceata?
Nu cred asta.Fiecare user este apreciat.Nu conteaza ce loc ocupi in rank, daca ai probleme poti trimite un mesaj la contact sau sa iei direct cu Raluca.Problema e insa multitudinea de mesaje primite zilnic. E greu sa le rezolvi pe toate in timp util. N-au de ce sa favorizeze pe nimeni din motive comerciale.Site-ul e unul in urcare in cadrul platformelor sociale din Romania asa ca nu vad de ce ar "tine cu dintii" de anumiti useri.Nimeni nu e de neinlocuit aici
@Apo.Imi pare rau pentru schimbarea de ultim moment.Mr.Fox m-a dat in judecata si si-a cerut drepturile de autor.Asa ca am revenit la numele original, asa masculin cum suna el![]()
Nu stiu, am ceva de ascuns?![]()
Mai da-mi indicii ca nu ma prind
Neagracaceara întreabă: