Inseamna ca nu intelegi cata influenta au platformele online, mai ales TikTok.
In Romania sunt 9 milioane de utilizatori.
Acest candidat a avut o atentie umflata artificial, iar asta a cazuzat un efect de domino. Oamenii au crezut ca toate comentariile pozitive erau de la persoane reale, cand erau de fapt de la conturi false. Este posibil sa fi avut un ajutor din partea unor interese straine, poate China, poate Rusia.
Pentru mine, omul asta e diavolul intruchipat, discursul lui a reusit sa pacaleasca o tara intreaga.
Indiferent de cum si-au facut campania anumiti indivizi, important este ca asta au votat romanii. Ipoteza precizata de tine ar insemna ca nu este democratie in Romania.
Deja cred ca, prin dispunerea de renumarare a voturilor ni s-a transmis foarte clar ca au murit degeaba oamenii in 89, si ca nu a fost nimic alteceva decat o lovitura de stat atunci, nicidecum revolutie. Pentru a alege doar din candidatii recomandati si acceptati, era foarte bun si PCR-ul, nu era nevoie de schimbare.
Asta e adevarul, e simplu sa vedem asta, faptele vorbesc!
Nici nu conteaza ca e georgescu sau cine e, conteaza procedura, cum nu le convine cum gata, s-a fraudat, s-a furat, etc, etc, etc.
Iar cu 1990 nu or sa zica "baaa, noi liberalii si taranistii care prin doctrina tinem doar cu bogatasii cum am mai facut de fapt dar voi nu va uitati in anii 1900 sa vedeti cum trageam in oamenii muncii care cereau trai mai bun dar voi nu ati invatat desi era la istorie, nu am vrut sa stea Iliescu sus ca nu puteam fura atat, nu puteam vinde tara la straini sa ne luam spaga, adica pamanturi, paduri, sursa resurselor toate, nu puteam da pensie regelui moca aiurea, nu puteam da domeniile regelui inapoi tot aiurea, nu puteam da afara oamenii din casele nationalizate ca sa dam tara la bogati inapoi, desi si-au facut averea din munca altora 12 ore pe zi din greu in anii 10-20-30-40, si am vrut sa-l dam jos organizand proteste violente, nu conteaza ca a fost ales legitim cu majoritate, ce mama dracu`, doar nu ati crezut voi fraierii ca, chiar e democratie".
"Eu Ratiu Ion am venit si eu din SUA cu vreo 5 milioane de dolari sa fac avere aici din politica, si eu Radu Campeanu am venit de prin Franta cu acelasi scop".
Un presedinte e ale, s ales ramane! Nu ai ce-i face daca chiar e democratie, 87 %, e enorm procent votat, si se stia cine e, nu ca nu se stia.
Au votat aia mai in varsta care stiu ce au facut liberalii si taranistii cand era regele, adica nimic pentru popor. Plateai la tara impozit pe recolta aia putina dar nu beneficiai de nimic, nu e ca la nemti ca platesti dar si beneficiezi.
Gaseste tu un documentar (eu stiu de la bunici, nu din citite), unde spune de politica sociala anilor 1900, nivel de trai bun, loc de munca decent cu salarii bune, 8 ore de munca, locuinte la pret decent, invatamant fara taxa cum e la nemti, sistem de sanatate accesibil oricui tot cum e la nemti, sa vedem daca gasesti.
O sa gasesti despre onoare, demnitate, natie, identitate, arhitectura cladiri din centru Bucuresti.
Afla ce a fost in 1907, 1929 minerii lupeni, grivita 1933 Bucuresti. Ce s-a intamplat, de ce, si ce au patit aia.
Girltpu întreabă:
ciumpalaku întreabă: