Putem sa ne adunam si sa stam si 10 ani in fata parlamentului ca tot nu se schimba nimic.Trebuie sa ne adunam eventual si sa-i scoatem cu forta din parlament, apoi sa le punem sechestru pe avere la fiecare.Si chiar si asa, sa zicem ca dupa asta vine unu' la conducere din popor care sa nu fure si sa conduca cinstit.I-ar lua cel putin 20-30 de ani de acum in colo ca sa aduca tara pe linia de plutire (nu ca sa o faca una bogata cum a fost odata, precizez) la cate datorii si lipsuri are. Oricum Romania nu mai are nici o sansa pentru ca o alta revolutie nu se va mai face niciodata, te asigur de lucrul asta si ei, cei ce ne conduc se bazeaza pe lucrul asta.Romania peste cateva decenii de acum in colo probabil nici nu va mai exista.O sa fie furata pana la epuizarea resurselor si inglodata in datorii apoi bucata cu bucata o sa fie integrata in jurisdictia altor tari.Pentru ca efectiv nu o sa mai ai aiba de unde. Datoriile pe care le are trebuiesc platite intr-un fel sau altul, oamenii pleaca zilnic din tara deoarece nu mai au niciun viitor, salariile doar scad in timp ce totul se scumpeste...in directia asta eu personal nu vad numele Romaniei trecut pe harta lumii si peste 50 de ani.
Bine ai zis fraza de la sfarsit cu bebelusii. Ai dreptate, ne stiu mentalitatea, de asta nu creste si nu se schimba nimic in tara asta. Ei au mii de euro salariu, dorm in parlament, vacanta de iarna lunga, de vara, si altele, plus ca fura de la bugetul tarii. E revoltator. Tu te duci in afara sa muncesti pentru ca in tara nu ai unde, ce sa faci? Sa stai pe 15 milioane de nici de chirie nu-ti ajunge. E greu, e foarte foarte greu, mai ales pentru tineri, ei au cel mai mult de suferit. Termina o facultate, nu ai unde-l duce. E greu, foarte greu. Nu e ok sa se termine cu protestele dupa o zi doua, ar trebui zilnic, zilnic ar trebui sa se faca, sa vedem atunci daca mai rezista ei sa nu facă ceva si pentru tara. Avem o tara slaba, foarte slaba. Mai bine era pe timpul lui Ceuseascu, macar aveai mancare, asa cu ratia, acum daca nu muncesti nu ai. Nu se duceau toti la facultate, licee, ca sa fie presiunea atât de mare astfel incat sa mergi si tu(sa nu te lasi mai prejos) acum baga toti analfabetii ca sa nu isi piarda posturile profesorii, etc. Dormeai in parc si nu iti facea nimeni nimic, acum toti criminalii fac toate alea pentru ca stiu ca dupa primesc o masa calda si un pat, atunci erau torturati. Banii aveau alta valoare. Acum sunt salarii mici, banii au o valoare extrem de mare, in loc sa schimbam leul pentru ca suntem singura tara din UE fara euro, noi i-am crescut valoarea. Mancam alimente de la straini pline de chimicale in loc sa le producem noi. Chiar aseara era un subiect de TV. E foarte greu. Mai vedeai vagabonteala ca acum? Si tineri care fumeaza prin parc? Te lua si iti alegeai, muncă sau carte. Si mai greu pentru tineri, sunt obligati sa plece afara printre straini, fara mama, fara tata, departe de ei.