Nu.Cred că multe, prea multe lucruri pe care le învăţăm la şcoală sunt inutile.Prea multă teorie, deloc practică. E aiurea că la şcoală nu eşti învăţat nici măcar să coşi!
Salut! Pai cam este, chiar foarte mult, dar ce sa facem? Asta este, cate odata in vacanta, nu ti s-a intamplat sa vrei sa vi la scoala, sau in timpul scolii, nu ti s-a intamplat sa iti fie dor de vacanta? Intradevar scoala poate fi si o pacoste, dar daca nu ai aveao, vei ajunge gunoierul strazii, inteegi, de aia trebuie sa ne gandim ca poate fi si enervanta, dar trebuie sa o faci pentru propriul tau bine! Vacanta placuta!
Pa, pa.
Consider ca scoala este enervanta datorita unor profesori si a cursurilor neinteresante, dar este suportabila datorita orelor relaxante (ex: info, desen, civica -in cazul meu-) si a colegilor din scoala . Ehh, si a orelor petrecute departe de mama
In unele cazuri daa. datorita unor profesori care isi bat joc pur si simplu de noi niste oamenii dusii cu pluta
. infine.
apoi mai avem parte si de materii inutile.care nu ne ajuta la absolut nimic parerea mea
totusi. daca nu ar exista scoala am fi niste analfabeti, incapabili sa legam 2 fraze, oamenii retrasi, fara nici un prieten
totusi scoala este utila
macar ne mai distram si noi
Enervanta, dar educativa si obligatorie. N-ai ce sa-i faci. Dar fara scoala ce ne-am face? Acolo invatam. Intr-adevar scoala poate fi si o pacoste, dar si ce te-ai face daca nu te-ai duce la scoala? @Handbal: Se refera la orele de curs, nu la pauze.