| StrongHeart a întrebat:

Credeti ca un om capata disciplina doar cand da de greutati sau cand are mai multe responsabilitati?
Multi tineri(printre care m-am numarat si eu) cred ca nu ai nevoie de scoala,facultate,ca nu te invata ce ai tu nevoie si prefera sa studieze individual decat sa urmeze un program(fie ca vorbim de scoala,liceu,facultate,scoala profesionala sau altceva).
Eu am remarcat ca fara constrangere ca trebuie sa te trezesti dimineata neaparat pentru ca ai de facut un lucru, degeaba ai tu bunavointa si motivatie daca iti lipseste disciplina.
Constrangerea fiind mai mult o obligatie, pentru ca daca nu te trezesti dimineata poate pici un examen sau daca lucrezi, te da afara de la locul de munca.

Pe scurt: Este motivatia inutila fara disciplina?

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Corect,degeaba ai motivatie daca nu pui in aplicare si nu ai disciplina, mare dreptate ai

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Cum se obtine disciplina? as vrea sa imi urmez si eu planul alimentar dar nu reusesc cad in ispite

| StrongHeart explică (pentru RAY):

Cu problema asta se confrunta multi, mie mi s-a parut mai usor sa ma las de fumat decat de dulciuri(nu ca m-as fi lasat de ele laughing ).

| RAY a răspuns (pentru StrongHeart):

M-am lasat vreo 4 luni de dulciuri

| StrongHeart explică (pentru RAY):

Nice.
4 luni e o perioada destul de lunga.

| Henrypericolpublic a răspuns:

De scoala ai nevoie xar din scoala trebuie sa extragi esentialul si elementele cu care vei lucra mai departe. S-ar putea sa te chinui degeaba sa iei note de 10 pe linie. Disciplina ar trebui impusa prin vorba buna si ar trebui sa ne intelegem fara a decurge la mijloace agresive.
Motivatia nu este neaparat inutila fara disciplina, dar eu cred ca trebuie si un mic procent de disciplina.