anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca unei persoane care si-ar dori sa dispara de pe suprafata acestui pamant i-ar trebui un control?

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Ce-i cu intrebarea asta domnisoara? Nu-i trebui control. Oare n-am avut fiecare momente de astea mai tragice? Ii trebuie doar o vorba una, un sfat, o ridicare de moral, sau, de ce nu, un pahar de vinhee hee

10 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Cand am spus un pahar de vin, m-am referit strict la un pahar de vin. Vezi ca e si recomandat sa bei seara un pahar de vin.winking Iti scade din stres, din nervi si te calmeaza. La mai multe pahare, deraiem in alta tema, unde nu-i vad scopul, so, relax, take it easy.

mira
| mira a răspuns:

O discutie cu un psiholog ar fi recomandata.

| emima a răspuns:

Nu neaparat dar ar trebui sa mear ga un psiholog nu psihiatru ca nju e nebun doar dar nu avem de ce sa gandim asa deci, d-zeu ne-a dat viata tot el trebuie sa ne-o ia nu?

| danutza a răspuns:

Pt ce?
isi revine ea....doar daca nu e dusa ci pasarica happy

| Betty18 a răspuns:

Nu nu cred pentru ca oricine si-a dorit asa intr-un moment mai mult sau mai putin nefavorabil...care ink nu v-ati gandit la asta mai aveti timp.winkingsucces

| dyna_1486 a răspuns:

Nu cred... oricine poate avea momente in care isi doreste asta. dar asta nu inseamna ca i-ar trebui un control, dar depinde si cat timp continua sa vrea asta.

| dEutSa_8892 a răspuns:

De ce? tu asta iti doresti?
Fiecare are unele momente de depresie cand vrea sa nu mai existe, dar crede-ma ca dupa o scurta sau lunga perioada de vreme realizeaza singur/a ca desi a fost dezamagit/a de o persoana, altii au nevoie de ea/el asa ca trebuie sa treaca peste aceste depresii...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Este foarte pesimist!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ flav...si daca de la paharul ala de vin se ajunge la altceva?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@flav...am glumitwinking stiu ca e sanatos si recomandat pentru cine poate consuma...eu una foarte rar cate o gura asa doarhappy