Ce-i cu intrebarea asta domnisoara? Nu-i trebui control. Oare n-am avut fiecare momente de astea mai tragice? Ii trebuie doar o vorba una, un sfat, o ridicare de moral, sau, de ce nu, un pahar de vin
Cand am spus un pahar de vin, m-am referit strict la un pahar de vin. Vezi ca e si recomandat sa bei seara un pahar de vin. Iti scade din stres, din nervi si te calmeaza. La mai multe pahare, deraiem in alta tema, unde nu-i vad scopul, so, relax, take it easy.
Nu neaparat dar ar trebui sa mear ga un psiholog nu psihiatru ca nju e nebun doar dar nu avem de ce sa gandim asa deci, d-zeu ne-a dat viata tot el trebuie sa ne-o ia nu?
Nu nu cred pentru ca oricine si-a dorit asa intr-un moment mai mult sau mai putin nefavorabil...care ink nu v-ati gandit la asta mai aveti timp.succes
Nu cred... oricine poate avea momente in care isi doreste asta. dar asta nu inseamna ca i-ar trebui un control, dar depinde si cat timp continua sa vrea asta.
De ce? tu asta iti doresti?
Fiecare are unele momente de depresie cand vrea sa nu mai existe, dar crede-ma ca dupa o scurta sau lunga perioada de vreme realizeaza singur/a ca desi a fost dezamagit/a de o persoana, altii au nevoie de ea/el asa ca trebuie sa treaca peste aceste depresii...
teuta99 întreabă: