| AlexandraAle121 a întrebat:

Credeți în iubiri de diferența mari de vârsta că rezistă?

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

O dată la 10 ani ne schimbam, deși răspunsul e 10 ani, din punct de vedere evolutiv femeile aleg bărbații mai în vârstă pentru că sunt maturi fizic și mintal, financiar, bărbați caută fete tinere fertile și frumoase

| MistarGoGu a răspuns:

Slabe șanse! Vrei un exemplu: Irinel & HorMonica Columbeanu! Chiar dacă nu întra in faliment si mai rămânea cu ceva bani Cotoroanta de la Izvorani *( HorMonica ) tot nu rămânea cu el! Cum arătau ei intr-un club sau la un eveniment monden el aproape la 70 de ani acum? Horror

| Elaz78 a răspuns (pentru MistarGoGu):

Păi acolo a fost iubire? laughing el 1, 50m ea 1, 80… haide Gogu ca esti inteligent…
ea la liceu el la pensie. asta i extravaganta sfarsita rau laughing
posibil cea mai bună investiție a lui, de restul s-a ales praful…

| MistarGoGu a răspuns (pentru Elaz78):

Pai eu ce am zis? Slabe sanse ca o relatie cu diferența mare de varsta sa duca mult timp!, si o diferenta de 10 ani este deja mare dar de 35 cum era la ei! Lasa înălțimea ca nu asta este marea problema! Se știa ca HorMonica din adolescenta era o rapandula prin Bacău tavalita de toți bagabontii & interlopii! Se vedea de pe Marte ca rapandula era la vânătoare de $$$ iar el de prospături! Când l-ai văzut tu pe Iri cu una mai bătrână ca el?

| JohnnydeFeer a răspuns:

Nu prea cred.

| Elaz78 a răspuns:

Dap… 20 ani diferență între mine și tot. 10 ani de căsnicie superbi și povestea continuă… important e să știi să asculți dorințele celuilalt care pot fi total diferite de ale tale.

| caalcen a răspuns:

Nu rezista.