| chiftelutacrocanta a întrebat:

Cu ce feluri de persoane iti place sa socializezi cel mai mult?

14 răspunsuri:
| Kis_Iuliana_1983 a răspuns:

De ceva vreme incoace, imi place sa socializez cu oameni diferiti de mine. Simt ca am nevoie sa invat lucruri noi de la astfel de persoane!

| KatelynDragutza a răspuns:

Mie îmi place să socializez cu următoarele feluri de persoane: inteligente, diferite, înțelegătoare, loiale, simple și care nu sunt plângăcioase.

| AFR81 a răspuns:

Ador sa socializez cu cineva care este, ca si mine, pasionat de sport.

| RAY a răspuns:

Pasionat de stiinta

| Drimmero a răspuns:

Cu persoanele inteligente, dar in special, cu cele nebune dupa fotbal si dupa sport in general.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu cei ce au simtul umorului.

| justanotheruser99 a răspuns:

De obicei socializez cu toată lumea (dar sa zicem ca ii simpatizez pe cei care sunt: amuzanti, inteligenți, sarcastici...)

| Mădă0611 a răspuns:

Cu oameni linistiti si interesati de aceleasi subiecte de care sunt eu interesata, sa vad aceeasi idee din alta perspectiva, eventual sa primesc informatii noi, gandite, nu gasite pe google sau prin nu stiu ce carti de acum cateva zeci sau sute de ani. La munca a inceput cineva sa vorbeasca despre religie si o colega facea pe smechera. Cu mine. In religie. laughing Si "Dumnezeu" mi-a dat ban pe Facebook ca l-am "corectat", cu bun simt. oh go on La un moment dat colega mi-a zis ca numai eu am idei "de astea", ca n-a auzit la nimeni asa ceva, si "nu ne certam, discutam". Pai eu nu ma cert cu nimeni, doar ma mir sau ma sperii, daca nu zambesc asta-i cauza, nu ca ma cert si ma supar. Cu astfel de oameni n-as vrea si n-as putea sa socializez, desi inteleg ca o fi trait ceva de e cum e, dar sunt si eu om, am niste limite in a accepta ceva.

| whatevernvm a răspuns:

Ciudatii

| LostInPark a răspuns:

Cu cei ce sparg seminte.
"Deci co@e, ptu', ptu', nu stiu...ma intelegi, ptu', eram, ptu...stii unde, ptu."

| Violleta2022 a răspuns:

Cu cele inteligente!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place sa socializez cu persoane care :
-nu exagereaza
-nu mint
-nu sunt ipocriti -Stiti,acele persoane care iti vorbesc despre importanta unui,,scuze'',sau,,ai dreptate'',dar niciodata nu fac asta.
-persoane de la care ai ce sa inveti si care nu vorbesc despre un subiect daca nu-l stapanesc
-nu sunt snobi
-sunt dipusi sa-si schimbe parerea in functie de argumente(lucru foarte rar in zilele noastre, pentru unii imposibil, imi pare rau ca nu se vad sad ).
Comunic in general cu persoane care ma fac sa ma simt bine, care sunt in stare sa mentina o atmosfera, calma, calda, placuta.

| Sociopat a răspuns:

Cu oameni chill care beau si se drogheaza
Astia-s cei mai reali si interesanti oameni.

| justanotheralien a răspuns:

Cu oameni care stiu de caterinca.

Întrebări similare