Hahah... nu ştiu la câţi dintre noi prima a fost faină
. La mine n-a fost.
Dar îmi amintesc prin primele beţii serioase că mereu mă certam cu imaginea mea din oglindă
)... şi eram tristă că URSULEŢU' BARNI nu vrea să vorbească cu mine... ![]()
În afară de chestii random şi fără sens, sunt inofensivă când sunt beată
deci nu am cine ştie ce megaîntâmplare de împărtăşit.
Aah
. Imi amintesc perfect. Am vomitat in toata camera mea, pe jos, si apoi am incercat sa dorm, dar se invartea totul prea tare si nu am putut, apoi, m-am trezit incercand sa sterg pe jos cu hainele de pe mine
si apoi le-am bagat intr-o punga pe care am ascuns-o printre haine si mirosea ca naiba. Apoi am mai vomat de doua ori
. Si a auzit tata, m-a intrebat ce am, i-am zis ca am tusit
. Si a intrat, a vazut, i-am zis ca mi-e rau de la stomac, si culmea-m-a crezut, desi mirosea a vin ca naiba in camera! Apoi a sters el pe jos, eu am luat repede punga si mi-am spalat hainele alea in cada, cu o durere de cap a naibii
. Cam asta a fost, in mare. Si acum sunt urme de voma pe casetofon si pe perete
.
Eu îmi amintesc doar ca eram în depresie din cauza unui băiat, l-am întrebat dacă vrea sa fie cu mine împreună și a zis ca nu... După am început sa plang și am decis sa ii beau tot vinul lu' tata? am fumat 3 țigări și aia a fost viata, a doua zi am vomitat tot și aveam amețeli, a fost nașpa, dar alcoolul(beția) îți dă iluzia ca ești fericit pentru un timp, după te trezești de dimineață și esti iar tu cel/cea trista