| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Cum ar trebui sa fac sa nu mai uit parola și numele de utilizator? Deci vreau sa va spun ca nimic nu merge la mine ca să țin minte anumite lucruri! Uit ce am făcut în ziua precedenta, lucrurile pe care le-am spus, promisiunile pe care le-am făcut prietenilor și apropiaților și va spun sincer ca m-am saturat! Dar este din ce în ce mai rău, deoarece îmi doresc și eu sa îmi fac conturi pe mai multe forumuri din astea cu întrebări precum TPU, Softpedia, ask.fm doar ca eu pur și simplu îmi fac contul și uit parola la o zi! Nici măcar nu le mai pot șterge! Cum fac sa remediez problemele cu memoria și sa îmi pot șterge conturile de pe care le-am făcut! Chiar ma enervează știind că mi-am făcut conturi iar acum nu mai pot intra pe ele deoarece ori nu mai știu parola, ori numele de utilizator! Ce faceți voi ca să le țineți minte? Unde le notați? Le repetați în gând? Sau nu aveți conturi pe alte forumuri cu întrebări! Faptul ca eu nu pot sa rețin nici măcar parole și nume de utilizator ma supăra, uitat mult mai multe lucruri în viitor!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le notezi undeva.

| razvanrazory a răspuns:

De obicei tii minte ceea ce este important pentru tine. sau evolutiv ca specie, pentru supravietuire. se pare ca parolele tale nu au fost atat de importante la monentul in care le-ai creat. ar trebui sa inveti dun greseli si sa iti iei nasuri de preventie. mi-e personal mie mai usor sa le salvez.

Întrebări similare