Independent. Daca va fi sa calce stramb oricum vei afla.Si atunci sar dracii din independenta lui
Nu trebuie sa il intrebi mereu pe unde a fost cu cine etc.ar trebui sa ii lasi mai multa libertate persoanei de langa tine altfel o sa se sufoce.
Stii ce prefera barbatii: o doamna in societate, o c***a in pat si o bucatareasa in bucatarie. daca -i dai toate astea nu ar trebuie sa-ti fie frica in a-l pierde.
toti avem nevoie de libertate si de incredere in noi in primul rand si in al doilea rand in partener. daca-l stresezi incontinu va fugi unde va vede cu ochii.
Trebuie sa il tii sub papuc x( apoi cand se comporta bine sa il lasi mai lejer, la cea mai mica greseala ii dai peste nas si la propiu si la figurat!
M-am saturat toata lumea zice : Trebuie sa iti respecti barbatu. Barbatu e sefu in casa.
Da ce e barbatu asta? barbatu trebuie sa isi respecte femeia de lanaga el nu sa o calce in picioare. Daca esti femei nu poti fi sefu in casa? nu poti sa repari o masina? Un barbat nu poate sa gateasca si sa faca curat?
In concluzie pe barbat trebuie sa il cresti si tu ca nu e de ajuns cat la crescut doamna masa, pe barbat il educi ca mai apoi sa il stapanesti!
Eu pe al meu nu il stresez cu absolut nimic, nu il intreb cu cine umbla, nu fac crize si crede-ma ca daca vrea sa iti spune, iti spune fara sa il intrebi. daca faci crize mai rau se enerveaza, devine suparator.
Barbatii ca si femeile, sunt niste mistere. Daca ne lasa-ti sa facem ce vrem, o sa credem ca nu va pasa deloc de noi si daca ne tine-ti din scurt o sa zicem ca vrem mai mult spatiu, si ca ar trebui sa luam o pauza, sa ne limpezim gandurile, adica va dam papucii mai elegant.
Asa ca, poartate cum crezi ca este mai bine, parerile sunt impartiel, unele sunt geloase si ii tin aproape, sau ii pierd, altele ii lasa in voia lor si asa ii tin aproape, sau ii pierd.![]()
Deci. Fa ceea ce simti![]()
Doamne ce psiholog am fost