| BOGDAN a întrebat:

Cum ati aflat de TPU?

Răspuns Câştigător
| CosteaVlad a răspuns:

N-o să uit niciodată cum am dat de TPU.
Eu de regulă cam toate conturile pe care le am pe net (hi5, trilulilu, facebook, etc) le am cu "vlad_bv". Iar odată la plictiseală am dat un search pe Google după "mine" :)), după "vlad_bv", aşa numai să văd cam ce-mi găseşte. Şi numai bine că am dat peste asta: http://www.tpu.ro/......7d0fe2f98/
O întrebare ce avea un link de la un video încărcat de mine pe Trilulilu, (site-ul meu preferat la vremea aceea). Iar când am văzut link-ul, şi mai ales textul întrebării care m-a impresionat un pic, instinctiv am dorit să aflu mai multe despre acel site, despre acea comunitate practic. Am văzut că se numeşte "Toţi Pentru Unu", iar mie cum şi-aşa îmi plăcea de felul meu să-i ajut pe alţii, m-am hotărât să-mi fac cont.
Şi uite-aşa practic dintr-un "amănunt" am ajuns eu să am astăzi cont pe TPU.
Cam asta ar fi povestea...
Mulţumesc mult de tot lui "emanuellex" pe această cale, dacă n-ar fi fost el poate nici eu n-aş fi fost azi aici, şi chiar mi-ar fi părut rău. >:D< :)
O zi frumoasă! :)

[ Răspuns repostat 8 Iulie 2010 22:59 http://www.tpu.ro/conversatii/cum-ati-ajuns-pe-tpu/ ]

12 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cautam o reteta pentru prajituri.Si de pe gustos.ro am ajuns aici.Si sa zicem:"Noi de aici nu mai plecam acasa"laughing

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Ca toată lumea cred. Dintr-o căutare google şi m-a dus aici. După câteva luni am observat doar şi după am început să răspund! Baftă!

| TeoPT a răspuns:

Salut, am vazut contul unei prietene si mi-am facut si eu. dar prima oara cand am intrat pe TPU cautam servere de triburile si am dat din intamplarelaughing

| Vizitiul a răspuns:

Cautam un raspuns pe google si am fost directionat catre TPU. Mi-a placut, am intalnit oameni deosebiti si am ramas.

| Alexandru a răspuns:

Am scris unele cuvinte pe google, care au coincis cu cele dintr-o intrebare pusa pe site si astfel am decis sa-mi fac cont.

| Daiana_1737 a răspuns:

Cautam o melodie.si am scris versurile pe google. Cineva pusese o intrebare pe TPU despre acea melodie si am accesat limk-ul si m-a trimis aici.
tu?

| Ioana2518 a răspuns:

Am scris o intrebare pe google si mi-a dat TPUtongue

| L•o•L•L•y•P.o.o.p.s a răspuns:

Poi a fost o gresealabig grin. nu stiu ma plictisisem si tot apasam pe tastaturalaughing Si am scris TPU. m-am logat si cam atattongue.

| Mihaela_1499 a răspuns:

Buna.
Cautam ceva pe google si am dat de o intrebare.
Dar am auzit de el si de la tv.
In plus cum sa nu sti de cea mai mare comunitate din Romania laughing?

Cu prietenie, Diana.

| RoxiutzaRux a răspuns:

Am cautat pe google ceva si imi aparuse o intrebare de pe acest site la care am zis sa vad despre ce e vorba si m-am logat si eu pe aici!big grin

| BOGDAN explică:

Da. si eu tot pe google... stiam despre TPU de mult timp, dar am ezitat sa ama inregistrezz

| Anonim_4797 a răspuns:

De mai multe ori am cautat raspunsuri pe google si mi-au dat site-ul tpu.am vazut ca e interesant dar mi-a luat putin timp pana m-am hotarat sa imi fac cont aici.si acum iata-ma happy