N-o să uit niciodată cum am dat de TPU.
Eu de regulă cam toate conturile pe care le am pe net (hi5, trilulilu, facebook, etc) le am cu "vlad_bv". Iar odată la plictiseală am dat un search pe Google după "mine" :)), după "vlad_bv", aşa numai să văd cam ce-mi găseşte. Şi numai bine că am dat peste asta: http://www.tpu.ro/......7d0fe2f98/
O întrebare ce avea un link de la un video încărcat de mine pe Trilulilu, (site-ul meu preferat la vremea aceea). Iar când am văzut link-ul, şi mai ales textul întrebării care m-a impresionat un pic, instinctiv am dorit să aflu mai multe despre acel site, despre acea comunitate practic. Am văzut că se numeşte "Toţi Pentru Unu", iar mie cum şi-aşa îmi plăcea de felul meu să-i ajut pe alţii, m-am hotărât să-mi fac cont.
Şi uite-aşa practic dintr-un "amănunt" am ajuns eu să am astăzi cont pe TPU.
Cam asta ar fi povestea...
Mulţumesc mult de tot lui "emanuellex" pe această cale, dacă n-ar fi fost el poate nici eu n-aş fi fost azi aici, şi chiar mi-ar fi părut rău. >:D< :)
O zi frumoasă! :)
[ Răspuns repostat 8 Iulie 2010 22:59 http://www.tpu.ro/conversatii/cum-ati-ajuns-pe-tpu/ ]
Cautam o reteta pentru prajituri.Si de pe gustos.ro am ajuns aici.Si sa zicem:"Noi de aici nu mai plecam acasa"
Ca toată lumea cred. Dintr-o căutare google şi m-a dus aici. După câteva luni am observat doar şi după am început să răspund! Baftă!
Salut, am vazut contul unei prietene si mi-am facut si eu. dar prima oara cand am intrat pe TPU cautam servere de triburile si am dat din intamplare
Cautam un raspuns pe google si am fost directionat catre TPU. Mi-a placut, am intalnit oameni deosebiti si am ramas.
Am scris unele cuvinte pe google, care au coincis cu cele dintr-o intrebare pusa pe site si astfel am decis sa-mi fac cont.
Cautam o melodie.si am scris versurile pe google. Cineva pusese o intrebare pe TPU despre acea melodie si am accesat limk-ul si m-a trimis aici.
tu?
Poi a fost o greseala
. nu stiu ma plictisisem si tot apasam pe tastatura
Si am scris TPU. m-am logat si cam atat
.
Buna.
Cautam ceva pe google si am dat de o intrebare.
Dar am auzit de el si de la tv.
In plus cum sa nu sti de cea mai mare comunitate din Romania
?
Cu prietenie, Diana.
Am cautat pe google ceva si imi aparuse o intrebare de pe acest site la care am zis sa vad despre ce e vorba si m-am logat si eu pe aici!
Da. si eu tot pe google... stiam despre TPU de mult timp, dar am ezitat sa ama inregistrezz
De mai multe ori am cautat raspunsuri pe google si mi-au dat site-ul tpu.am vazut ca e interesant dar mi-a luat putin timp pana m-am hotarat sa imi fac cont aici.si acum iata-ma
SaraBoss15 întreabă: