Mi s-a intamplat si mie asta.Si m-am simtit destul de rau.Am fost cu moralul la pamant dar m-am gandit si am inteles ca nu am ce sa fac asta e.Am mers mai departe dar poate cu o fasie din inima care era rupta deoarece am crezut in prietenia ei. Dar viata nu se sfarseste doar la un prieten.
Urat.
![]()
Din moment ce eu l`am considerat cel mai bun prieten si i-am zis toate secretele mele m`as simti super naspa...insa nu ar scapa nepedepsit...
si slava Domnului ca imaginatie am din plin
Am patit-o si eu. Ce am facut? Mi-am vazut de viata mea incontinuare, fara sa mai vorbesc cu persoana respectiva. Tot ea si-a cerut scuze. am ramas doar la stadiul de salut. De atunci am fost mai atenta cui incredintez gandurile si sentimentele mele.
As fi nemultumit de mine, asta ar inseamna ca deja am ruginit si nu mai stiu sa imi aleg prietenii, nu am fost tradat pana acum pentru ca cine imi devine prieten este nevoie poate chiar de ani in asa fel incat sa imi pun increderea in el.
Ehe, si de cate ori nu m-o fi tradat
.![]()
Pai atunci pe moment.nimic. dar dupa. e rotunda roata
Si cu aceasta ocazie o dedicatie pentru cei care asculta muzica de genul www.trilulilu.ro/iulianskol/3684a84ba6e8ac
Foarte surprins presupun... imi aleg putinii prieteni destul de bine, ce sa mai zic de "cel mai bun prieten"...
Shin.
Am trecut prin asta si nu am mai bagat in seama persoana respectiva...acum dupa un an de cand nu am mai vazut-o si nu am mai vorbit...am aflat ca a plecat la Paris. si se intoarce in august...sincer imi e dor de ea...pentru ca eu o acceptam asa cum era ea...si imi era prietena buna chiar daca nu se ridica la nivelul meu...chiar nu stiu ce sa fac
Mi s-a intamplat. Cand aveam vreo 17 ani si o "cea mai buna prietena". Pe moment am fost socata, deoarece nimic din atitudinea ei nu arata adevaratele ei ganduri. Ulterior, am inteles si motivele pentru care a facut-o, am iertat-o, tin foarte mult la ea, dar relatia nu se poate relua de pe aceeasi treapta.
Sti pe protv este un serial de la 23:15 dexter pai daca te uiti la un episod ai intelege ce i-as face(nu partile alea amoroase)
L-as ierta... dar nu l-as uita.In mod normal m-as razbuna...doar ca as face-o cu mult mai mult stil decat a facut-o el. M-as razbuna prin cuvinte...ca alea dor mult mai tare. E foarte usor sa faci un om se se simta ultimul gunoi de pe lume.
Am fost tradata de cel mai bun prieten...si de fiecare daca cand se deschide subiectul respectiv...are privirea pierduta printre lacrimile pe care si le stapaneste. Din pacate... un "iarta-ma" nu pote sterge tradarea si minciuna.
Am patit*o si am incercat sa imi revin, Nu e usor dar nu exista alta solutie...acum ii pare rau dar e prea tarziu...
Ma socat ...nu am mai fost de treaba vreo 3 zile...am aflat ca ma vorbea de rau pe la spate si se bucura de raul meu...si ne cunoastem de cant eram micute...
. Am vrut sa ma razbun dar m-am gandit mai bine si cred ca indiferenta doare cel mai tare.si odata si oadata roata tot se intoarce si patrata sa fie si tot se intoarce...multumesc mult pentru raspunsuri.
CichasEmo întreabă:
nicusor123 întreabă:
PieloiuIrinel întreabă: