| happiness a întrebat:

Cum credeti ca se poate trece cu usurinta peste mai multe dezamagiri(in general), sa uiti mai usor, si sa-ti schimbi modul de a vedea viata in acelasi timp? e greu sa vezi totu` numai in roz? ca mie asa mi se parelaughing. de ex nu inteleg de ce imi e atat de greu sa uit persoane pe care sunt constienta ca trebuie sa le uit din diverse motive, si sa vad numai in fata sa nu mai vad inapoi?

4 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Iti trebuie o pauza, o etapa de singuratate in care sa reflecti la ce a fost. Sa nu exagerezi in a crede ca ai avut dreptate absolut. Sunt multe lucruri care par a fi altceva decat sunt. Fii sigura ca daca incerci sa fii sincera cu tine si sa nu te ascunzi in spatele unor motive superficiale iti va fi mai simplu sa treci mai departe. Nu considera pe cineva ca fiind fals mereu doar pentru ca te-a tradat o data. Nu incerca sa concluzionezi. Lasa in schimb mintea sa evalueze posibilitatile si da-ti seama care e mai aproape de adevar fara sa le renegi pe celelalte.

| luana1 a răspuns:

Citeste " Zonele tale eronate"scrisa de Weyne Dyer, asta daca o vei gasi in comert. E super tare cartea.

| nestea a răspuns:

Dupa parerea mea, daca ai necazuri trebuie sa fi optimist(a)... incearca sa faci lucruri pe care nu le-ai mai facut niciodata, un alt sport sau citeste carti pentru ca te va linisti happy

| dragancarina a răspuns:

E atat de greu sa te indepartezi de persoanele care, intr-un fel sau altul, au avut un rol in viata ta...ma refer la momente importante, in care se pune suflet. Din experienta, iti spun ca nu am reusit sa depasesc anumite momente, persoane, pur si simplu le-am "ascuns" in mine, dar nu e bine asa, nu asta e rezolvarea.Nu stiu cum se poate trece peste.Am si uitat cum e sa razi...