| Rizer a întrebat:

Cum fac sa dau un anunt la ziar? Cam cat ma costa?

Răspuns Câştigător
mira
| mira a răspuns:

Alegi ziarul si pe ultima pagina gasesti caseta redactionala, adresa si numarul de telefon al serviciului de publicitate.Costul anuntului este determinat de numarul de cuvinte. Ceva mediu poate costa cam 20 lei.De unde esti?

| paulradu2012 a răspuns (pentru mira):

Eu am publicat anuntul meu in ziarul Romania libera pe site-ul www.anunt-ziar.ro si am fost foarte multumit de serviciile lor. Recomand!

| paulradu2012 a răspuns (pentru mira):

Daca ai pierderi de carti de identitate vehicul, carte de munca, acte de studii, citatii, licitatii, convocari, concursuri sau alte anunturi ce trebuie publicare poti sa incerci http://www.anunturi-monitoruloficial.ro sau daca vrei la un ziar national incearca: http://www.anunt-jurnalul-national.ro.
Eu am incercat ambele variante si a fost ok!

18 răspunsuri:
| baru a răspuns:

De cele mai multe ori este gratis, dar unele ziare iau 2 3 lei pe cuvant. Pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, depinde si de ziar, sunt unele care pentru un anumit numar de litere au tarif gratuit, depinde si de la firma la firma, mai sunt unele si pe net, poti da anunt fie de la sediul ziarului, fie prin intermediari(noi in oras avem pe cineva care se ocupa cu asa ceva)Succes, mai multe nu stiu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la orice toneta de ziare si intreaba acolo, persoana de acolo te vaindruma spre o alta toneta care primeste anunturi pentru anumite ziare sau te va indruma spre cel mai apropiat sediu/redactie al ziarului dorit.

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| petrisorcarmen2013 a răspuns:

Tarifarea se face in functie de numarul de cuvinte, incearca: www.libertatea-anunt.ro sau www.evenimentul-zilei-anunturi.ro

| paulradu2012 a răspuns:

Depinde de ziarul pentru care optezi. De exemplu eu am postat anuntul meu pe siteul www.anunturi-ziare-nationale.ro si au o aplicatie care iti da costul pe loc. Poti sa incerci!
Multa bafta!

| sorinnache123 a răspuns:

Eu am folosit www.mediapress.ro si am fost multumit de rezultatele obtinute. Nu costa mult... Poti verifica promotiile de pe site.

| Orlandocavalli a răspuns:

Intra pe www.mediapress.ro, au si sectiune de asistenta online pe mess, eu am pierdut buletinul am vb cu cineva pe mess i-am scris textul anuntului si m-a pus sa trimit un sms si sa dictez un cod, a doua zi mi-a aparut anuntul in ziarul Libertatea

| niceblogger a răspuns:

Poti incerca si pe www.anunturi-ziare.ro. Functioneaza cam pe aceleasi principiu ca cele de mai sus, dar eu pe asta am dat anuntul...

| Zarzu_Cristi_1971 a răspuns:

Vreau sa dau un anunt in Desteptarea, desi eu locuiesc momentan in Hamburg, cum procedez?