Normal ii spune: cutzu-cutzu vin-la mama si ala, animalul cade pe spate, pardon in coada.
Nu stiu cum face dar ai mare dreptate. Stiu eu un asemenea catelus, pe care l-a dus nevasta la biserica sa jure ca nu a inselat-o cu Elena, de exemplu. Si el a jurat. Sa-ti faci cruce nu alta! Interesant este ca ea era aceea care "se dadea in toate barcile", dar catelusul nu era schiop, ci orb.
Eu intotdeauna am avut problema asta, sa se tina cate unul dupa mine si sa faca tot ce-mi doreste inimioara, si iti zic ca niciodata nu mi-au placut barbatii astia. secretul? nu stiu. probabil indiferenta ii innebuneste pe unii.
Ii da iluzia ca fara el nu ar putea sa faca nici un pas, el este sprijinul ei in tot si toate si trebuie sa o supravegheze sa nu cada!
Trebuie sa ii cumperi bobite din alea scumpe pentru catei mofturosi si il hranesti doar o data pe zi.
Esti sigura ca asta vrei? Contrar vointei unui om nu poti face nimic, eventual sa recurgi la metode ''nu chiar ortodoxe''...nu stiu daca sa-i dau sau nu dreptate @petronelei, a cam dat de inteles...
Buna.
Deja l-ai tinut dupa tine. ti-a facut si un copil(din cate vad in poza.)
Pa, pa
Barbatii au coloana vertebrala. Deja ala care se tine dupa o femeie ca un caine nu se mai numeste barbat!
Daca se tine dupa femeie ca un căţeluş, atunci femeia e căţea?
Asa mai merge, căţeluşul dupa căţea...
Asta nu se mai numeste iubire si nu stiu cata fericire iti poate aduce.
Ii dai sa pape
ca ai zis ca e catelus nu caine...deci e mic si vrea sa pape, sa fie alaptat
Neagracaceara întreabă: