| Barajag a întrebat:

Cum face o femeie un barbat, sa se tina dupa ea ca un catelus?hee hee

14 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Trebuie mai întâi dresat.

| elena a răspuns:

Normal ii spune: cutzu-cutzu vin-la mama si ala, animalul cade pe spate, pardon in coada.
Nu stiu cum face dar ai mare dreptate. Stiu eu un asemenea catelus, pe care l-a dus nevasta la biserica sa jure ca nu a inselat-o cu Elena, de exemplu. Si el a jurat. Sa-ti faci cruce nu alta! Interesant este ca ea era aceea care "se dadea in toate barcile", dar catelusul nu era schiop, ci orb.

| JeSa a răspuns:

Având "sex-apell"/arătând binehappy(mereu)!

lolita
| lolita a răspuns:

Eu intotdeauna am avut problema asta, sa se tina cate unul dupa mine si sa faca tot ce-mi doreste inimioara, si iti zic ca niciodata nu mi-au placut barbatii astia. secretul? nu stiu. probabil indiferenta ii innebuneste pe unii.

| anad a răspuns:

Ii da iluzia ca fara el nu ar putea sa faca nici un pas, el este sprijinul ei in tot si toate si trebuie sa o supravegheze sa nu cada!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Trebuie sa ii cumperi bobite din alea scumpe pentru catei mofturosi si il hranesti doar o data pe zi.

| daniDeeDee a răspuns:

Nu-i dă... să vezi cum se ţine după tine pe urmă. laughing

| Roby67 a răspuns:

Il leaga cu lesa.

prfml
| prfml a răspuns:

Stiind sa modereze atentia fata de el.

| Annitu a răspuns:

Ce rea eşti meihee heepuţin cam sadicăhee hee

| iuliancico a răspuns:

Esti sigura ca asta vrei? Contrar vointei unui om nu poti face nimic, eventual sa recurgi la metode ''nu chiar ortodoxe''...nu stiu daca sa-i dau sau nu dreptate @petronelei, a cam dat de inteles...winking

| Smarandica a răspuns:

Buna.
Deja l-ai tinut dupa tine. ti-a facut si un copil(din cate vad in poza.)
Pa, pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Barbatii au coloana vertebrala. Deja ala care se tine dupa o femeie ca un caine nu se mai numeste barbat!
Daca se tine dupa femeie ca un căţeluş, atunci femeia e căţea? laughing
Asa mai merge, căţeluşul dupa căţea...
Asta nu se mai numeste iubire si nu stiu cata fericire iti poate aduce.

| boobooteddy a răspuns:

Ii dai sa pape happy ca ai zis ca e catelus nu caine...deci e mic si vrea sa pape, sa fie alaptat happy

Întrebări similare