| ely_9497 a întrebat:

Cum imi pot crea un blog ?

4 răspunsuri:
| ImmortalQueen a răspuns:

1. In primul rand, care sunt diferentele esentiale intre un site web (o pagina uzuala de internet) si un blog?

un blog are o arie de administrare de unde ii pot fi controlate toate functiile. Un site web este mult mai static, e recomandat pentru prezentari de produse/servicii.

2. Recomanda-mi cateva portaluri sau adrese unde sunt gazduite bloguri si unde pot fi create bloguri gratuit. Eu mi-am facut deja un bloguletz pe MySpace, dar nu ma multumeste nicicum.

http://www. xxxxxxxxxxxx. xxxxxxx

L-am facut aseara, la repezeala.

Nu iti recomand sa iti faci pe un portal gratuit. Mai bine te lipsesti. Tot ceea ce iti trebuie este un domeniu cu. ro sau altceva in coada, un hosting (aici te pot ajuta eu) si atat.

3. Am nevoie ca adresa blogului sa nu aiba legat de ea numele portalului/site-ului gazda. De asemenea, sa nu existe imagini sau nume supradimensionate ale site-ului gazda pe blog.

Daca respecti 2-ul, va fi cum vrei tu. Altfel, esti de acord cu termenii si conditiile lor.

4. Am nevoie sa-mi pot personaliza blogul. Sa existe trimiteri la diferite sectiuni ale blogului, care sa fie accesate de catre vizitatori. In afara sectiunilor standard (Home, Archive, Contact), sa pot crea sectiuni particularizate (de pilda, Istoria LGBT, Drepturile persoanelor LGBT, Campanii LGBT etc.) Ma intereseaza ca blogul sa nu curga in jos la nesfarsit, iar textele pe diferite teme sa nu se amestece. As vrea sa existe texte informative, langa care sa nu poata fi postate comentarii, si intrari curente, care sa poata fi comentate de vizitatori.

E posibil orice.

5. Ar fi ideal ca blogul sa aiba forum.

Se poate instala si un forul, creat link pe prima pagina. Foarte simplu.

6. As vrea sa pot amplasa pe blog publicitate, fie la schimb cu alte bloguri sau site-uri, fie publicitate platita. De asemenea, in aceleasi conditii, vreau sa-mi pot face cunoscut blogul pe alte site-uri.

Aici sunt tare multe de spus, sunt zeci de tehnici de SEO, marketing, link-uri si depinde de o serie de factori.

Sunt multe chestiuni. Raspunde-mi daca poti si daca ai vreme.

Pentru blogul pe care intentionez sa-l creez am nevoie de o grafica placuta, usor de privit, dar sobra, fara floricele sau inimioare. (Ar fi inadecvat.)

| Leandro a răspuns:

Incearca cu www.ucoz.ro, probabil cel mai simplu sistem prin care poti sa-ti creezi un Blog ori Site GRATUIT! Se adreseaza tuturor, incepatori sau avansati si vine cu o interfata in limba romana !

Aici poti sa te inregistrezi: http://www.ucoz.ro/register

Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://cinemanet.co.tv

Întrebări similare