| Monique_3125 a întrebat:

Cum imi pot schimba data de la cesul calculatorului...imi arata, de exemplu, acum 11:09PM...eu vreau sa fie 23:09... fara PM sau AM...Ma ajutati?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu iti merge sa dai dublu click pe ceas, mai poti incerca asa: (eu am Windows Vista, dar s-ar putea sa fie asemanator si pe alt sistem de operare) Start > Control Panel > Regional and Language Options > Formats (undeva mai jos dai click pe Customize this format) > Time si selectezi de acolo.

6 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Iti zic cum fac eu:
Dai click dreapta pe scrisul unde scrie ora [11:09 in cazul tau] si apoi Adjust date/time si de acolo cred ca te descurciwinking
Bafta!big grin

kratos
| kratos a răspuns:

Trebuie sa dai right click pe ora si properties. Acum depinde si ce sistem de operare ai.

| Swabia a răspuns:

Dai dublu`click pe ceas si trebuie sa-ti apara pe undeva "Change time and date settings..."

| Monique_3125 explică:

Nu`mi reuseste niciuna dintre variante...sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te ajut eu dai in bara star>control penel? regional and language option>time and date so selectezi acolo si o sa iti apara ceasul si calandarul si unde scrie ora tu dai la pm si apesi a si iti apare am

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Monique intri in start la control panel dai clic pe regional and language dupa care alegi customize si dai la Romania si voala, s-a schimbat formatul am/pm in 24