Depinde foarte mult de fata, de ceea ce cauta, ce ii place. Eu zic ca cel mai bine ar fi sa fi tu insuti, sa te comporti absolut normal, natural asa cum esti de obicei. Poti deveni prietenul ei si sa-i oferi ajutorul cand are nevoie. dar sa nu lasi sa te vada ca pe un simplu amic si atat.
Depinde de fata. Daca e pitzi, ai nevoie de cel putin un X5, IQ-ul mai mic decat numarul de la pantof si nu in ultimul rand cat mai multe carti de credit.
Daca e una normala, ai nevoie de contrariul la ce-am zis mai sus, si vezi ca intotdeauna inainte de p si de b se scrie cu litera m.
O fata se lasa impresionata dupa varsta si caracterul ei. O fetita te poate placea daca te dai peste cap, scoti limba sau faci balonase "cool", o adolescenta deja trece la aspectul fizic, la modul cum o abordezi iar femeile...pf, cam complicat cu ele! Descopera-le si creaza-ti propria tactica
.
Pai depnde prima data ce gen de fata e daca emo goth si chestii din astea daca e una dintre astea iti dai seama ca au nevoie de foarte multa siguranta si iubire.trebuie sa le fii altauri mereu sa le asculti si sa le faci mai fericite cand le e lor mai greu asta se poate face doar prin saruturi etc...si nu fii timid sper ac te-am ajutat plz fundita?:X
RebecaRebela întreabă: