| RAY a întrebat:

Cum îți imaginezi înmormântarea ta?

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Incă nu mi-o imaginez.

| RAY explică (pentru darrio2007):

Metaforic,știu că e ceva profund dar îmi place să gândesc profund

| Mosotti a răspuns:

Imi imaginez ca nu o sa stie nimeni ca am crapat, or sa afle vecinii doar daca apar semne si pe la ei, vin astia, ma iau si ma duc unde ori sti ei si gata. Cu rudele nu prea tin legatura ca nu s-a legat nimic intre noi, poate mama nu va mai fi, cuplu nu il gasesc prea util si chiar m-ar incurca acum in activitatile mele.

Daca se intampla cat inca e mama, cheama pe aia de la funebre cum am facut in 2015 la bunica, ma duc aia la cimitir in capela pana ma ingroapa si ma ingroapa dar acolo unde avem locul si gata.

| Dismally a răspuns:

Imi imaginez o inmormantare tibetana - sa fiu taiat bucati si aruncat la vulturi. Prefer sa ma manance vulturii decat viermii.

| MistarGoGu a răspuns:

12 stripteuse 18-20 ani, coparseu *( cosciug ) in forma de cartus! 6 boxe din care sa răsune Queen *( alea vechi cu F Mercury), ABBA, ModernTalking
Firește costumul de ofiter!

| ShaOfHatred a răspuns:

Vreau lumea să se simtă bine și să se distreze la înmormântarea mea. Să își amintească de mine cu zâmbetul pe buze.
Also, când mor o să pun toate economiile pe care o să le am și o să-mi fac sicriu placat cu aur și le las testament la copiii mei că dacă vor averea familiei, să pună mâna pe lopată să mă dezgroape

| Theo94 a răspuns:

Nu mi-o imaginez.

| Yasmyyyn a răspuns:

Îmbrăcată sexy că-s centuristă.

| RAY explică (pentru Yasmyyyn):

Dezbrăcată sa te violeze demoni in pământ

| Yasmyyyn a răspuns (pentru RAY):

Nu, e și Cruduța așa.

| RAY explică (pentru Yasmyyyn):

Tu ești fata macar?