| okokokokokok a întrebat:

Cum pot face condimentele sa isi piarda mirosul?

2 răspunsuri:
| Leocerba a răspuns:

Condimentele? Sofran, vanilie, piper, cardamon etc?
Sau tu vorbesti de ceapa si usturoi?

Mie toate trucurile care te ajuta sa estompezi mirosul usturoiului si cepei mi se par amageli. Nu exista ceva care sa faca sa dispara mirosul lor. Chimionul, coriandrul, scortisoara lasa in urma o aroma de prospetime, de unde sfatul de a consuma dupa ceapa/usturoi un pic din cele 3, la fel se spune despre menta, de unde si ideea de pasta de dinti cu aroma de menta, sau mestecatul catorva frunze de patrunjel.

Nu-i nimic adevarat. Ai mancat ceapa/usturoi? OK. e sanatos, eventual gustos. Stai insa cuminte in banca ta pana trece, asta-i situtia, n-o dregi cu nimic, doar te pacalesti pe tine si-i terorizezi pe cei care stau in imediata apropiere.

(Daca subiectul intrebarii tale nu-i asta, atunci scuze, nu s-a prea inteles.)

| darrio2007 a răspuns:

Nu ar mai fi condimente daca s-ar putea.

Întrebări similare