| BingBang :D a întrebat:

Cum pot salva poze de pe hi5? Ceva usor...big grin

5 răspunsuri:
| Miяu a răspuns:

Iti trebuie un program de screenshoot, sau poti folosi si unele programe de modificat poze, care au si aceasta functie ( De exemplu : Photoscape ), eu folosesc ScreenGrab! dar este compatibil doar cu mozilla, il downloadezi, apoi dai click dreapta, screen Grab! -> Save si gata.

Sper ca te-am ajutat, altceva mai usor de atat nu stiuwinking

| LOVE_7009 a răspuns:

Paiii ffff simplu dai pe poza de profil si sus in stanga o sa iti apara "incarca fotografii" le incarci si pe urma le salvezi "save"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, dai click dreapta pe poza si dai "Save as". Sau daca nu merge, fa un print, si decupeaza apoi poza tongue.

| aleix a răspuns:

Inainte mergeau salvate pozele dar de o perioada, de cand au mai lucrat putin la el, cred ca si-au dat seama totusi ca esti "intimitatea" daca pot zice asa, acelei persoane de a avea pozele numai pe site-ul respectiv, nu sa le copieze toti, sa se dea drept x sa y si asa mai departe daca intelegi ce vreau sa spun. te pup. big grin poate totusi mai raspunde cineva si zice ca se pot. As fi curioasa sa vad totusi daca cineva stie.

| DaNy3L95 a răspuns:

Am cautat si eu mult raspunsul la intrebarea asta dar cel mai simplu m-am gandit ca este asta: descarci de pe net avant browser (este un browser ca si mozila, opera, internet explorel etc.) si intri cu el pe pagina de hi5 dai click de dreapta si save image. la mine a mers. sper ca iti foloseste si tie.

Întrebări similare