Poţi să trimiţi o cerere la Contact http://www.tpu.ro/contact (ataşează link-ul cu postarea, care vrei să fie ştearsă!), să raportezi/blochezi singur/ă întrebările sau răspunsurile sau să le editezi (dacă sunt recente). În mod normal, este nevoie de minim 2 raportări. Deci, mai rogi un prieten, ca să te ajute. După ce postările respective vor fi blocate, ele nu vor mai fi vizibile pe site, însă doar administratorul site-ului (Cristina) le pot şterge de tot.
P.S. Apropo, raportările abuzive/nejustificate se penalizează. Trebuie să ai foarte mare grijă ce raportezi, pentru că dacă depăşeşti limita maximă de raportări abuzive (10), poţi să fii suspendat/ă. De fiecare dată gândeşte-te de zece ori, dacă o postare merită să fie raportată sau nu. Succes! Numai bine!
Nu poti...dar poti sa le editezi!
intra la intrebarile mele sau raspunsurile mele ...si in dreapta raspunsului/intrebarii ai functia editeaza!
Faci o cerere la "contact" adminului Cristina. Si se mai putea face, acum ceva timp, cu raportare de catre doua persoane,dar nu mai stiu daca mai merge! Raporteaza tu si mai roaga-ti un prieten s-o faca, si daca merge,pana a doua zi trebuie sa dispara. La "contact' dureaza mai mult,pana citeste Cristina mailul!
Daca nu este prea tarziu si mai poti edita postarea, atunci fa-o in asa fel incat sa-ti convina continutul, fara sa modifici sensul intrebarii.
oAdda întreabă: