Cu siguranta ca lumina trebuie sa vina din interior, nu din exterior. Daca observi ca majoritatea colegilor te simpatizeaza, la fel si cu profesorii...atunci ce-ti mai trebuie? Tu pui valoare pe niste obiecte? Macar de ar observa toti noul ghiozdan sau un penar mai smecher. Il vor observa cativa, se mira o data si atat. Pe cand "lumina" aia din interior dureaza poate si vesnic daca o ai.
Poti aparea ''intr-o lumina buna'' fiind tu insuti/insati, purtand ceva decent si lucrurile care iti plac tie.Nu trebuie sa faci pe grozavul/grozava!
Dupa mine, sa fi intr-o lumina buna la scoala nu inseamna sa ai tot felul de lucruri grozave conteaza sa invetii sa-ti dai toata silinta pentru scoala sa te porti frumos cu toata lumea. Nu stiu cum e la altii in clasa dar in clasa mea asta inseamna sa fi popular. Daca o sa ai tot felul de lucruri grozave pan la urma colegii tai o sa se sature sa le tot arati ce ai si o sa te numeasca laudaroasa sau si mai rau fitoasa (nu te supara dar asta e adevarul)
Da asa e dar eu nu am aceea"lumina spicial" sunt colege care sunt mult mai "cautate"adica vb mai mult cu ele decat cu mine! P. S.:acum un an m-am mutat la scoala asta.