Bună.
Activitatea pe site, numărul de răspunsuri apreciate ca inteligente, folositoare şi amuzante, numărul de răspunsuri premiate cu fundiţă te ajută să intri în categoria celor propuşi de către adminul site-ului pentru a deveni expert TPU.
Mult succes.
Acest statul este recunoştinţa celorlalţi dar şi a adminului că faci lumea un pic mai bună.
Pa, pa.
Habar n-am, dar cred ca are legatura cu raspunsurile pe care le dai, care raspunsuri probabil trebuie sa fie cat mai bune
Trebuie sa ai peste 500 raspunsuri, cel putin 2 luni, si trebuie sa ai o eficacitate marita ( de exemplu o fundita la cat mai putine raspunsuri) aic e explicat detaliat http://www.gabriella9.home.ro/ Bafta :)
Ideea e sa fii cat mai folositoare, adica raspunsurile tale sa fie cat mai bine apreciate (folositoare si inteligente). Titlul de expert TPU este acordat de catre admin, ca urmare a evaluarii activitatii tale pe site.
Succes!
Raspunde la multe intrebari care sa fie considerate folositoare de cel ce intreaba, si ai sanse.Nu stiu cu ce te ajuta titlul de'' expert'', suntem pe acest site pentru a ne ajuta intre noi nu pentru a vana fundite sau titluri.