| emima a întrebat:

Cum sa devii epert TPU?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Activitatea pe site, numărul de răspunsuri apreciate ca inteligente, folositoare şi amuzante, numărul de răspunsuri premiate cu fundiţă te ajută să intri în categoria celor propuşi de către adminul site-ului pentru a deveni expert TPU.
Mult succes.
Acest statul este recunoştinţa celorlalţi dar şi a adminului că faci lumea un pic mai bună.
Pa, pa.

8 răspunsuri:
| ViVi a răspuns:

Exper TPU devii cand ai fundite multe
asa stiu tongue

| Smackdown a răspuns:

Trebuie sa ai multe raspunsuri castigatoare.

| asko a răspuns:

Habar n-am, dar cred ca are legatura cu raspunsurile pe care le dai, care raspunsuri probabil trebuie sa fie cat mai bune

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa ai peste 500 raspunsuri, cel putin 2 luni, si trebuie sa ai o eficacitate marita ( de exemplu o fundita la cat mai putine raspunsuri) aic e explicat detaliat http://www.gabriella9.home.ro/ Bafta :)

| danutza a răspuns:

Fii tu si nu bate campii laughing

miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Ideea e sa fii cat mai folositoare, adica raspunsurile tale sa fie cat mai bine apreciate (folositoare si inteligente). Titlul de expert TPU este acordat de catre admin, ca urmare a evaluarii activitatii tale pe site.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce-ti foloseste?

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Raspunde la multe intrebari care sa fie considerate folositoare de cel ce intreaba, si ai sanse.Nu stiu cu ce te ajuta titlul de'' expert'', suntem pe acest site pentru a ne ajuta intre noi nu pentru a vana fundite sau titluri.

Întrebări similare