| Niko_7610 a întrebat:

Cum sa fac ca copii sa nu ma mai ia de proasta

Răspuns Câştigător
| shtephie a răspuns:

Trebuie sa ai personalitatea ta! happy
Sa nu te intereseze ce zic prostii despre tine!
Trebuie sa fii mandra de tine!
Si sa ai grija cum iti alegi prietenii( sa'i selectezi)winking
Trebuie sa te uiti in oglinda si sa spui ca iti place ce vezi, sa iesi sigura pe tine din casa!
Cu capul si zambetul sus vei ajunge unde ti-ai propus!winking

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Formeaza-ti cultura generala.Sa nu fii pe langa subiect, sa intelegi trimiterile pe care le face interlocutorul tau la o carte celebra, o replica dintr-un film super cunoscut.Sa stii putin din toate pentru inceput. Apoi, aprofuundeaza ce crezi tu ca iti placetongue

| emima a răspuns:

Buna...
inprimul rand sa iti impui punctul de vedere in fata lor si sa ai incredere in tine

bye-bye

| Darkz a răspuns:

Am avut si eu problemem daste cu mama si inca am.Cateva sfaturi.:
1>Asculta- si pe ei si corecteaza-i >incearca sa te implici in viata lor mai mult dar fara sa se simta ei invadati>nu ii lovi>nu tipa la ei >ata e viloenta>ai mai multa incredere in ei si nu fii prea aspra! sunt niste copii doar>nu pot face totul si nu face ca mama:ca daca poate ea pot si ei! cam atat

Răspuns utilizator avertizat
| Buburuza16 a răspuns:

Pai incearca sa faci ceva matur. Cumva razi aiurea? din prostie sau te bagi unde nu`ti fierbe oala? incerarca sa te schimbi. Sigur ai tu ceva ce lor nu le place la tine gaseste acel lucru. da chiar toti copii cred asta despre tine? atunci daca nu vor sa te cunoasca in interiorul tau dai in colo. cauta`ti pe cineva sa te accepte...asa cum esti tu!:*:*:*

Sigur faci tu ceva gresit.

multi pupici funda?batting eyelashes

| lara13kid a răspuns:

Pai dupa parerea mea daca alti copii te iau pe tine de ...proasta [ daca zici tu ]eu cred ca e problema lor, daca nu au nici un motiv.