| aaannnaaammmaaarrriiiaaa000888 a întrebat:

Cum sa fiu o fata cool de 12 ani?

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti s-ă fi bff cu mine dacă vrei love struck

| robi1990 a răspuns:

Dale minte doamne!

| Jipa95 a răspuns:

Sa fii mult mai inteligenta decat copii de varsta ta.

| BlackChocolate1 a răspuns:

Intreaba-ti parintii!

| thegatekeeper a răspuns:

Incercand sa nu fi "cool", formandu-ti propriile pareri si idei, neincercand sa pari ceea ce nu esti in realitate si nelasandu-te infleuntata de diverse persoane.

Răspuns utilizator avertizat
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Iti recomand sa te uiti la documentarul "sexy baby" poate te va ajuta sa intelegi anumite chestii

| DenisaAlexandra2000 a răspuns:

Si eu am tot 12(aproape 13), dar cred ca esti cool daca esti speciala no daca nu vrei sa fi una dintre pipitele alea care fac sex pe bani si se imbraca ca niste curve ma scuzi atunci poti sa fi cool imbracantu-de cu haine scurte si mulate si logic de firma

| Rakanishuu a răspuns:

Te machiezi strident, îți faci poze la fund, îți găsești un iubit de +20 ani și aia ești! big grin

| Deaad a răspuns:

Fi curva ca toate celelalte.Asa esti cool in ziua de azi.Si nu uita de fusta mini, sub care sa se uite masculii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori te nasti cool ori nu te nasti.

| Sidor_Iulia_Alexandra_1998 a răspuns:

Fii tu însăți! E cel mai special lucru pe care cineva îl poate avea. Dacă asta e pentru ca nu ești bagata de celelalte fete în seama, atunci încearcă să nu fii impocrita și mincinoasă și du-te și vorbește cu ele, iar apoi vezi ce le place, socializează.
Dacă e din cauza unui băiat, las-o balta! Ai 12 ani și eu la fel, dar nu sunt nebuna după un băiat, fiindcă dacă acum ai avea iubit, la 20 de ani ai să ai 4-5? Stai liniștită și nu te îmbrăca cu fuste scurte,fiindcă v-a alunga simplitatea și puritate din tine! Crede-ma, știu ce vorbesc! Nu-i asculta pe ceilalți care îți spun să te îmbraci ca o curva, sau o pițipoancă. Fii tu însăți, iar cine îți e prieten adevărat, te place așa cum ești, nu cum te îmbraci! Asculta-ma!

Întrebări similare