Poti sa-i dai ignore, sau te duci la el si-i spui te iert pentru ceea ce mi-ai facut, dar sa nu ma mai superi
Din toată inima, definitiv, si sa uiți total greseala sau jignirea pe care ți-a adus-o acel om. Apoi trebuie sa te porți la fel ca înainte de te ofensa acea persoana. Iertarea fără uitare nu este iertare.
Păi, sa ierti nu e usor! Puterea de a ierta este pe masura credintei pe care o ai!
Ai credinta slaba, ierti greu! Ai credinta puternica, ierti usor! Si ca sa sa fii impacat si sa cresti in credinta, du-te tu mai intii si-ti cere iertare de la acea persoana, apoi da-i tu iertarea din toata inima!
Asa este, bun răspuns bazat pe Biblie, bravo si felicitari.
Multumesc.
Ai putea da detalii despre greseala persoanei pe care vrei sa o ierti, tipul de relatie dintre voi si atitudinea ei dupa cearta? Te-am putea ajuta mult mai mult decat expunandu-ti niste generalitati!
Si asta ar fi o varianta.
Depinde de relatia dintre cei doi.
SI ma fac ca nu am inteles aluzia ta.
O intrebare foarte buna. Acum chiar mai starnit interesul de a ma gandi la asta. adica, cum oamenii reusesc sa ierte. Poate ca ei iarta, dar nu uita. Si iarta doar pentru ca iubesc acea persoana. Asta cred eu.