anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa ierti pe cineva?

13 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Poti sa-i dai ignore, sau te duci la el si-i spui te iert pentru ceea ce mi-ai facut, dar sa nu ma mai superi

| Jardelin a răspuns:

Din toată inima, definitiv, si sa uiți total greseala sau jignirea pe care ți-a adus-o acel om. Apoi trebuie sa te porți la fel ca înainte de te ofensa acea persoana. Iertarea fără uitare nu este iertare.

| William a răspuns (pentru Jardelin):

Tu chiar crezi ca raspunsul tau ma ajuta? Crezi ca mai puneam intrebarea daca puteam iert asa usor? straight face

| Jardelin a răspuns (pentru William):

Păi, sa ierti nu e usor! Puterea de a ierta este pe masura credintei pe care o ai!

Ai credinta slaba, ierti greu! Ai credinta puternica, ierti usor! Si ca sa sa fii impacat si sa cresti in credinta, du-te tu mai intii si-ti cere iertare de la acea persoana, apoi da-i tu iertarea din toata inima!

| William a răspuns (pentru Jardelin):

De ce sa imi cer eu iertare cand nu i-am gresit cu nimic?

| Jardelin a răspuns (pentru William):

Bine, fa cum te taie capul. Hai pa!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Jardelin):

Asa este, bun răspuns bazat pe Biblie, bravo si felicitari.

| Jardelin a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Multumesc.

| Cameliapantiru a răspuns:

Ai putea da detalii despre greseala persoanei pe care vrei sa o ierti, tipul de relatie dintre voi si atitudinea ei dupa cearta? Te-am putea ajuta mult mai mult decat expunandu-ti niste generalitati!

| MiruD a răspuns:

Il ierti si uiti ce ti-a facut.

| MiruD a răspuns:

Si asta ar fi o varianta. tongue Depinde de relatia dintre cei doi.
SI ma fac ca nu am inteles aluzia ta. happy

| Rührselig a răspuns:

Considerând că acea persoană merită iertarea.

| iiHiddenDay a răspuns:

O intrebare foarte buna. Acum chiar mai starnit interesul de a ma gandi la asta. adica, cum oamenii reusesc sa ierte. Poate ca ei iarta, dar nu uita. Si iarta doar pentru ca iubesc acea persoana. Asta cred eu.

Întrebări similare