| meraioan a întrebat:

Cum sa instalez o placa audio fara driver?

9 răspunsuri:
Shin
| Shin a răspuns:

Fizic, simplu. O bagi in slotul PCI si gata. Dar ca sa-ti mearga trebuie OBLIGATORIU sa ii bagi drivere. Mai bine spune-ne de ce nu poti instala driverele... poate te puntem ajuta cu asta.
Numai bine, Shin.

| REMiXDJ a răspuns:

In general toate placile audio au un driver pe care producatorul placii il ofera./multi producatori de placi de baza de curind au adoptat si politica driver-ului universal audio pentru Windows XP si Vista./in general fiecare producator de SOUND CARD serios ofera la packet, dar atentie numai daca cumperi produsul in varianta RETAIL, atunci vei avea totul in pachet, : placa, manual, accesorii, CD-ul cu drivere, bonus 1 - 2 CD-uri cu programe si jocuri, card si licenta de inregistrare./idem e si la placile video cat si la alte module ce ce pot conecta pe placa de baza la PCI sau AGP./RETAIL inseamna FULL Option, iar BULK e mai ieftin si nu ai decit placa./INSTALARE : opresti PC-ul, scoti din priza, desfaci cutia unitatii de PC, vezi care PCI e liber, pui placa in soclu PCI si sa verifici sa fie intrata drept si pana jos, nu te apasa tare pe placa de baza, vezi sa nu se atinga ceva componente electronice intre ele, montezi invers la loc, porneti PC-ul, vezi daca atunci cand intra XP-ul in Desktop apare ceva in dreapta jos : detec new hardware, daca DA, la-si XP-ul sa isi faca treaba, inseamna ca are drivere systemul si le va pune el, o sa fie nevoie apoi de un restart./daca nu o sa vada placa atunci ori ai nevoie de drivere de la producator care le poti gasi pe Google prin cautare model de placa, sau instalezi Windows XP din nou, dar o versiune mai noua care e pe DVD si pe care le poti descarca gratuit de pe net de la : www.softarchive.net sau de la : www.apadanait.com, inregistrarea e free si tot ce e aici e full.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Un virus mi-a mincat driverul placii audio, cum pot sa fac sa mi-o recuperez

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Si eu am o problema nu gasesc driverul :Realtek Semiconductor Corp. 5. 10. 0. 6020:

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Caut un draivar de sunet dar nu stiu de unde sa iau o serie sa caut

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Daca nu stii nici pana acum atunci incearca sa faci tu ceva fara maini.Iti trebuie CD-ul pe care l-ai primit cand ai cumparat PC ce corespunde placi audio

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ce fac daca

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Cauti un cd cu place de sunet si o instalezi

| Bostan_Adrian_1977 a răspuns:

Nu,seaudemuzicapeyotube