anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa-l fac pe fratele meu sa se concentreze la teme? Face ce face si deodata ii zboara gandul si incepe sa povesteasca toate tampeniile... Nici nu stiu ce sa-i mai zic ca sa fie atent

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Pune-i scotch pe gura! laughing

| suffarstar a răspuns:

Du-l la un psiholog bun. Chestia e ca are ADHD, si nu prea ai ce face cu astfel de oameni. Trebuie sa faca doar ce-i place. Poate psihologul o sa vina cu metode care sa-l faca sa se concentreze, dar ma indoiesc. Trebuie sa faca doar ce-i place, altceva nu poate, daca il obligi, il vei face sa sufere.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă atunci când e mic nu-l laşi să-ţi povestească lucrurile mărunte, când s-o face mai mare să nu te miri de ce nu-ţi spune de problemele lui.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Lol, tu ai idee cat vorbeste? Copilul asta de cand se trezeste si pana se culca nu-i tace gura. Imi povesteste tot ce face si te asigur ca nu are nicio problema. Nu pot sa-l fac o ora sa taca si sa-si vada de tema, fara sa se intrerupa de 10 ori sa-mi spuna ce facea pisica lu' vecinu' pe gard. Dar las' ca stii tu mai bine decat mine cum e, asa ca mai spune-mi rolling on the floor

Raspunde-ti la ce intreb sau dnd.
Stati si interpretati raspunsuri rolling on the floor wtf.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu înţeleg de ce ai sărit ca arsă,nu te-am jignit cu nimic.
Eu înţeleg că eşti tare plictisitoare şi superficială,dar nu era cazul să dai un astfel de răspuns în condiţia în care eu nu am interpretat şi nici n-am jignit.
Doar tu ai înţeles că am zis că fratele tău are o problemă, dar de fapt tu ai o problemă.
Şi da, ştiu mai bine decât tine cum e. Am fraţi mai mici care vorbesc mult, dar eu când vreau ceva de la ei ştiu cum să-i iau, nu reacţionez ca o plictisită.

| NellieLovett a răspuns:

Planifica-i un orar, incearca sa elimini din camera unde invata toate sursele de "neconcentrare", nu vorbi cu el pana nu le termina.

| TheWomanCat a răspuns:

Incearca sa fii mai dur cu el in sensul cuvantului de a tipa mai mult la el, sa ii iei ceva ce ii place si sa nu ii mai dai inapoi pana nu asculta sau sa negociati:el isi face temele iar tu ii iei o ciocolata...In orice caz nu toate se rezolva cu vorba buna.