Incearca sa fii mai dur cu el in sensul cuvantului de a tipa mai mult la el, sa ii iei ceva ce ii place si sa nu ii mai dai inapoi pana nu asculta sau sa negociati:el isi face temele iar tu ii iei o ciocolata...In orice caz nu toate se rezolva cu vorba buna.
Planifica-i un orar, incearca sa elimini din camera unde invata toate sursele de "neconcentrare", nu vorbi cu el pana nu le termina.
Lol, tu ai idee cat vorbeste? Copilul asta de cand se trezeste si pana se culca nu-i tace gura. Imi povesteste tot ce face si te asigur ca nu are nicio problema. Nu pot sa-l fac o ora sa taca si sa-si vada de tema, fara sa se intrerupa de 10 ori sa-mi spuna ce facea pisica lu' vecinu' pe gard. Dar las' ca stii tu mai bine decat mine cum e, asa ca mai spune-mi
Raspunde-ti la ce intreb sau dnd.
Stati si interpretati raspunsuri wtf.
Nu înţeleg de ce ai sărit ca arsă,nu te-am jignit cu nimic.
Eu înţeleg că eşti tare plictisitoare şi superficială,dar nu era cazul să dai un astfel de răspuns în condiţia în care eu nu am interpretat şi nici n-am jignit.
Doar tu ai înţeles că am zis că fratele tău are o problemă, dar de fapt tu ai o problemă.
Şi da, ştiu mai bine decât tine cum e. Am fraţi mai mici care vorbesc mult, dar eu când vreau ceva de la ei ştiu cum să-i iau, nu reacţionez ca o plictisită.
Du-l la un psiholog bun. Chestia e ca are ADHD, si nu prea ai ce face cu astfel de oameni. Trebuie sa faca doar ce-i place. Poate psihologul o sa vina cu metode care sa-l faca sa se concentreze, dar ma indoiesc. Trebuie sa faca doar ce-i place, altceva nu poate, daca il obligi, il vei face sa sufere.
Manugabi întreabă: